Czyli jak to jednak władza nie jest pewna swojej władzy i chce się upewnić że wygra
a co u nas albo w Rosji inaczej?
@ gdyby u nas było to samo to zapewniam cię że już dawno zapeirdalał bys w obozach pracy bo raczej na inteligenta którego mogli by zaj🤬 w moment nie wyglądasz....
Konto usunięte
2012-10-30, 5:35
niedzielne wybory na ukrainie jak mniemam
Konto usunięte
2012-10-30, 21:18
Bobikufel napisał/a:
@ gdyby u nas było to samo to zapewniam cię że już dawno zapeirdalał bys w obozach pracy bo raczej na inteligenta którego mogli by zaj🤬 w moment nie wyglądasz....
Chyba jeszcze się nie napracowałeś w naszym kraju..
pakicito napisał/a:
a co u nas albo w Rosji inaczej?
Gdyby u nas tak robili to by Tusek w 1 turze wygrywal.
@up
oj zazdroszczę CI, musisz naprawdę spokojnie spać, myśląc że u nas tak nie robią
Ooo, widzę, że sześciokrotnie przegrani za mało do urn dosypali w ostatnich wyborach i hejtują?
@ssijpaukem
Oj, widać że mamy tu sPISgowca. Jakbyś wiedziała jakie są procedury głosowania w Polsce to byś tak nie pisała ale co ja tam wiem.
@up
hahaha odrazu k🤬a, że z pisu; żal was pokraki; pis to to samo co po, tylko że teraz jest w opozycji; po potrzebuje pis, aby robić burzę w mediach, zwalać winę itp.; tak samo pis by robił gdyby rządził;
więc nie p🤬lcie lemingi, że jak ktoś przeciw po to jest z pisu, bo to obraza
@azazel91
masz ledwo 21 lat i już wiesz na czym wybory polegają, tak poza tym zostałeś ztrollowany przez "nią" bo raczej nie ma tu kobiety z roku 1913 na tym forum.
Co do oszustw w naszym kraju to są takie m.in. jak unieważnianie głosów np. poprzez zakreślenie 2 kandydatów. Jestem z Wałbrzycha i wiem na czym to polega, i nie sądźcie że komisje wyborcze nie są stronnicze. Będą liczyć na kożyść tego który więcej da im w łape, uniweażniać głosy na partię x zakreślając dodatkowo partie y i z żeby wygrała partia z...
Konto usunięte
2012-11-01, 10:01
furion napisał/a:
kożyść
Cel! Pal!
Konto usunięte
2012-11-01, 14:11
U nas nie trzeba oszukiwać, mamy tak skonstruowane prawo, że już na etapie sprawdzania podpisów, można legalnie nie dopuścić do wyborów tych, których władza nie chce (przykład KNP).
Konto usunięte
2012-11-01, 14:22
Tych, co nie wierzą, że u nas jest inaczej, odsyłam do powyborczych numerów "Faktów i mitów", gdzie dokładnie opisane są machloje wyborcze. W jednej gminie "zaginęło" kilkaset kart do głosowania, które podobno wypadły z ciężarówki

Oczywiście nikt tego palcem nie tyka, bo wygrał wójt z ramienia PSL-u. Takich "wypadków przy pracy" zdarza się multum przy każdych wyborach.