I komu to przeszkadza - opodatkować jakimś ryczałtowym podatkiem jak w niektórych krajach na południu Europy, a nie traktować jak przestępstwo. Dobry bimber nie jest zły.
Nasza psiarnia, jak za socjalizmu, będzie ganiała za nieprawomyślnymi obywatelami i bimbrownikami.
Z k🤬y nie ma żony a z policjanta przyjaciela.
Nasza psiarnia, jak za socjalizmu, będzie ganiała za nieprawomyślnymi obywatelami i bimbrownikami.
Z k🤬y nie ma żony a z policjanta przyjaciela.
Zlodzeji lapac - nie, bo niebezpiecznie. Poscig za wariatem drogowym - nie, bo jak uszkodzą radiowóz to trzeba bedzie sie tłumaczyć a przydzial paliwa to i tak juz w styczniu do konca roku wyjezdzony. Zlapac kogos kto mial 2 gramy marichuanen - sukces, zlapac kobiete bez maseczki - zajebiscie, tropic bimbrownikow - awans na komendanta...

ja jestem za pałowaniem tych co nie przestrzegają przepisów
He, he, he. Mojemu wujasowi też w latach 80 wybuchł szybkowar. Pogotowie wpisało, że poparzył się kompotem. Okno i kuchnia były do remontu.
Zbysław napisał/a:
ja jestem za pałowaniem tych co nie przestrzegają przepisów
jesteś na sadisticu, podaj adres i przyjadę będę cię pałować ZA WSZYSTKO! nap🤬le ci za wszystko brak świateł, wywalenie nie posegregowanych śmieci, kupienie czegoś bez akcyzy.... nak🤬ie ci że nie przeżyjesz , będę pałować aż zesrasz się i dalej nap🤬lać będę i patrzyć jak czaszka ci pęka

W bloku to faktycznie głupota, ale tego dziadka mogliby zostawić w spokoju. Dorabia sobie do emerytury i komu to przeszkadza? Od takiego wiesz co kupujesz, nawet jak się zatrujesz to twój problem. A jak wolisz na legalu to idziesz do Żabki.
Trochę Cię poniosło z tytułem tematu...
Czymś takim bloku nie zburzysz....
Czymś takim bloku nie zburzysz....

podpis użytkownika
Q L I M A X

JaTylkonaChwile napisał/a:
Zlodzeji lapac - nie, bo niebezpiecznie. Poscig za wariatem drogowym - nie, bo jak uszkodzą radiowóz to trzeba bedzie sie tłumaczyć a przydzial paliwa to i tak juz w styczniu do konca roku wyjezdzony. Zlapac kogos kto mial 2 gramy marichuanen - sukces, zlapac kobiete bez maseczki - zajebiscie, tropic bimbrownikow - awans na komendanta...
Bo by mieli Magdalenke 2 albo i 3 . Gówniano w papierach by wyglądało .