Jeśli do tej pory wydawało Ci się, że cukrzyca to choroba, która bierze się od zbyt dużej ilości zjadanego cukru i Cię nie dotyczy to obejrzyj ten materiał. Zapamiętaj objawy, bo może to uratować życie Twoje i innych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
Ale jak to to możliwe?! Zero piw i główna?! Admin się sprzedał! Jestem debilem, i setny raz zadaje to samo pytanie!
T0B1 napisał/a:
Po raz sto pierwszy odpowiadam w takim razie - konta powiązane z niektórymi kanałami na YT wrzucają filmiki od razu na główną (jest jeszcze np. SciFun - jego filmiki też lądują od razu na głównej).
Ale Ty wiesz, że mój komentarz bym w 100% sarkastyczno-żartobliwo-szyderczy? Tylko chciałem wyśmiać idiotów, którzy nie potrafią analizować tego co widzą, i po raz kolejny piszą tak durne komentarze
Ehh kwejkowicze.
Jeśli nie podoba wam się ten temat, to macie taki magiczny przycisk " IGNORUJ ".
Ten wspaniały przycisk spowoduje to, że temat tego autora więcej nie pojawi się gdy jesteście zalogowani na swoich kontach.
Swoją drogą, temat bardzo ciekawy. Piwo.
Jeśli nie podoba wam się ten temat, to macie taki magiczny przycisk " IGNORUJ ".
Ten wspaniały przycisk spowoduje to, że temat tego autora więcej nie pojawi się gdy jesteście zalogowani na swoich kontach.
Swoją drogą, temat bardzo ciekawy. Piwo.
Zaloze sie ze ta pasta o Kotarskim jest wymyslona przez niego samego, a jesli nie to i tak cieszy sie z darmowej reklamy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie