Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Jak zabija cukrzyca?
konto usunięte • 2016-12-17, 17:19
Jeśli do tej pory wydawało Ci się, że cukrzyca to choroba, która bierze się od zbyt dużej ilości zjadanego cukru i Cię nie dotyczy to obejrzyj ten materiał. Zapamiętaj objawy, bo może to uratować życie Twoje i innych.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DaRaSS 2016-12-17, 17:37 1
Gównoburza czas start
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-17, 17:41 14
Ale jak to to możliwe?! Zero piw i główna?! Admin się sprzedał! Jestem debilem, i setny raz zadaje to samo pytanie!
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-17, 17:44 108
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avalanch 2016-12-17, 17:47 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-17, 17:48 6
No co ty
Zgłoś
ROH 2016-12-17, 17:52
Wywalcie to do działu "Dokumentalne". To nie jest portal medyczny.
Zgłoś
kopnijkota 2016-12-17, 17:54 9
Zgłoś
T0B1 2016-12-17, 18:17 1

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
789dt 2016-12-17, 18:44 18
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-17, 19:13 1
T0B1 napisał/a:

Po raz sto pierwszy odpowiadam w takim razie - konta powiązane z niektórymi kanałami na YT wrzucają filmiki od razu na główną (jest jeszcze np. SciFun - jego filmiki też lądują od razu na głównej).

Ale Ty wiesz, że mój komentarz bym w 100% sarkastyczno-żartobliwo-szyderczy? Tylko chciałem wyśmiać idiotów, którzy nie potrafią analizować tego co widzą, i po raz kolejny piszą tak durne komentarze
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-17, 19:21
Zgłoś
drexet1 2016-12-17, 19:27 2
Ehh kwejkowicze.
Jeśli nie podoba wam się ten temat, to macie taki magiczny przycisk " IGNORUJ ".
Ten wspaniały przycisk spowoduje to, że temat tego autora więcej nie pojawi się gdy jesteście zalogowani na swoich kontach.

Swoją drogą, temat bardzo ciekawy. Piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-17, 20:38
Zaloze sie ze ta pasta o Kotarskim jest wymyslona przez niego samego, a jesli nie to i tak cieszy sie z darmowej reklamy.
Zgłoś
Piotru70 2016-12-17, 20:42 2
TB303 napisał/a:

Ale jak to to możliwe?! Zero piw i główna?! Admin się sprzedał! Jestem debilem, i setny raz zadaje to samo pytanie!

Admin dał dupy kulczykowi aż ten zszedł na zawał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem