Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Promyczek 2025-02-15, 15:54 6
To są te śląskie szkloki?
Zgłoś
żmij 2025-02-15, 17:00 3
Promyczek napisał/a:

To są te śląskie szkloki?

To pańska skórka.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
GrubyKleks 2025-02-15, 17:27 1
poj🤬o was z tym filmem
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-02-15, 18:23 23
Więc to żują cowboje na filmach,myślałem że tytoń.
Zgłoś
elajza15 2025-02-15, 21:19 3
Swoją drogą to ciekawe, bo tak jak oglądam egzekucje, rozczłonkowywanie, ofiary wypadków czy rozkładające się ciała i przegryzam do tego czipsy, to tego typu filmy mnie obrzydzają
Zgłoś
Egzekutorka 2025-02-15, 23:39 3
Dlaczego robi to bez rękawiczek? 🤦

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-15, 23:54 2
Egzekutorka napisał/a:

Dlaczego robi to bez rękawiczek? 🤦

Jak codziennie się zajmujesz zwierzętami, to babrasz się tak czy inaczej w całej masie syfu. Najwyraźniej już dawno przestali dawać j🤬ie i grzebanie w końskim c🤬ju gołymi łapami.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2025-02-16, 0:00 3
Czego wy k🤬a szukacie w tych internetach?
Zgłoś
Egzekutorka 2025-02-16, 14:02 1
Mors_Nigra napisał/a:

Jak codziennie się zajmujesz zwierzętami, to babrasz się tak czy inaczej w całej masie syfu. Najwyraźniej już dawno przestali dawać j🤬ie i grzebanie w końskim c🤬ju gołymi łapami.

Niby tak ale warto chyba rękawiczki założyć. Mam znajomego co co chwilę mi pisze, że jego żona znów chora bo myła dupę psu z biegunką bez rękawiczek. A potem brzuszek boli. Także zdaję sobie sprawę, że rękawiczki nie zawsze da się założyć, jest taka potrzeba lub czas na to ale chyba do niektórych czynności warto 🤷

podpis użytkownika

Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-16, 20:39 1
Egzekutorka napisał/a:

Niby tak ale warto chyba rękawiczki założyć. Mam znajomego co co chwilę mi pisze, że jego żona znów chora bo myła dupę psu z biegunką bez rękawiczek. A potem brzuszek boli. Także zdaję sobie sprawę, że rękawiczki nie zawsze da się założyć, jest taka potrzeba lub czas na to ale chyba do niektórych czynności warto 🤷

O ile grzebanie w końskim c🤬ju raczej specjalnie ryzykowne nie jest, babranie się w zwierzęcym gównie bez rękawiczek to absolutny szczyt idiotyzmu.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Egzekutorka 2025-02-16, 21:09 1
Mors_Nigra napisał/a:

O ile grzebanie w końskim c🤬ju raczej specjalnie ryzykowne nie jest, babranie się w zwierzęcym gównie bez rękawiczek to absolutny szczyt idiotyzmu.

Tego nie wiem, nie znam się na bym pewnie założyła rękawiczki 😅 I tak zgadzam się mycie dupy psu bez rękawiczek to szczyt idiotyzmu 🤷

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2025-02-16, 22:03 3
elajza15 napisał/a:

Swoją drogą to ciekawe, bo tak jak oglądam egzekucje, rozczłonkowywanie, ofiary wypadków czy rozkładające się ciała i przegryzam do tego czipsy, to tego typu filmy mnie obrzydzają

bo na fermie nigdy nie byłeś zagwozdkowy słoiku z warszafki czaskoskiego i się brzydzisz prawdziwej roboty a potem op🤬lasz stejki z pieronki i żabki i głosowuj na lewactwo
Zgłoś