Gang szkolnych cip i pedałów w rurkach zrobił ustawkę - "Patrzcie k🤬a jacy z nas twardziele. Nap🤬lamy się i mamy spluwy."
Weź mi tę p🤬dę sprzed oczu. Ani strzelić nie potrafi, ani zastraszonego łba wywrócić.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Gość z filmiku wyżej to jak Pokrak z Pulp Fiction wygląda .. Co to k🤬a za stylówka
Jaką bójkę? Ja tam widzę dwa koguciki i jednego stulejarza z hukowym kapiszonowcem co myśli, że jest wielkim kozakiem mafiozą?

SSmołki napisał/a:
Gość z filmiku wyżej to jak Pokrak z Pulp Fiction wygląda .. Co to k🤬a za stylówka
Jedynie brak suwaka na otwór gębowy.
SSmołki napisał/a:
typowa p🤬da co interesuje sie nozami i pistolecikami bo mu w szkole kanapki zabierali
Don_Beck napisał/a:
Dziwi za to brak reakcji gapiów
To raczej NIE dziwi.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Chciał przykozaczyć w internecie, a nawet nie dał rady tego gościa przewrócić, typowa p🤬da, która tylko się ośmieszyła.
Wystroiłeś się jak Arabski terrorysta a tym pistoletem możesz jedynie wk🤬ić jamnika
Standard i takie gówno trafia na główną bez problemu. Ja jak wrzucę coś co jest Chociaż interesujące to admin to wyp🤬ala po 5 minutach. Wiecie co. Nudzi mnie już przeglądanie tego serwisu. Wyp🤬alam na wykopa albo innego reddita.