O słabości świadczy wyżywanie sie na tych, którzy nie mogą się obronić.
Oho pierwsza słuchawa się ujawniła

O słabości świadczy wyżywanie sie na tych, którzy nie mogą się obronić.
Może się rozłączyć, to też forma obrony.

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...K🤬a jak ja nie cierpię j🤬ych akwizytorów, j🤬ych ankiet i każdego c🤬ja który dzwoni na mój numer mimo iż mu go świadomie i dobrowolnie nie podawałem...
Podawałeś, podawałeś, nikt do ciebie nielegalnie już nie dzwoni. A to, że jesteś debil, to inna sprawa. Dobra rada, pazerność nie popłaca.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!O słabości świadczy wyżywanie sie na tych, którzy nie mogą się obronić.
No przecież babcia się broni. ???
Podawałeś, podawałeś, nikt do ciebie nielegalnie już nie dzwoni. A to, że jesteś debil, to inna sprawa. Dobra rada, pazerność nie popłaca.
ullalla. Dobry jesteś mistrzu. Masz jakieś niebywałe szczęście bo ja w tym roku miałem, ze 4 takie telefony na zasadzie, że wygrałem i na pytanie skąd mają mój numer to usłyszałem, że został wygenerowany losowo przez komputer. I nikomu nic nie podawałem.
na pytanie skąd mają mój numer to usłyszałem, że został wygenerowany losowo przez komputer. I nikomu nic nie podawałem.
to zglaszaj to od razu do jakiegos uokik czy gdzies, firma nie moze zadzwonic pod 'wygenerowany losowo numer' na to sa paragrafy
to zglaszaj to od razu do jakiegos uokik czy gdzies, firma nie moze zadzwonic pod 'wygenerowany losowo numer' na to sa paragrafy
Oczywiście, że może, nie gadaj głupot jak nie wiesz. I nie, nie jestem telemarketerem, tylko po prostu wiem. Sam numer telefonu nie jest daną osobową, musi być powiązany z imieniem, nazwiskiem, adresem itp. żeby był, tak więc jeśli miła Pani/Pan w telefonie powie np.: "Panie Jarosławie