📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

O słabości świadczy wyżywanie sie na tych, którzy nie mogą się obronić.

Cynski napisał/a:
Oho pierwsza słuchawa się ujawniła

Cynski napisał/a:
Może się rozłączyć, to też forma obrony.
Cynski napisał/a:
No przecież babcia się broni. ???
Mors_Nigra napisał/a:
Podawałeś, podawałeś, nikt do ciebie nielegalnie już nie dzwoni. A to, że jesteś debil, to inna sprawa. Dobra rada, pazerność nie popłaca.
ullalla. Dobry jesteś mistrzu. Masz jakieś niebywałe szczęście bo ja w tym roku miałem, ze 4 takie telefony na zasadzie, że wygrałem i na pytanie skąd mają mój numer to usłyszałem, że został wygenerowany losowo przez komputer. I nikomu nic nie podawałem.
Smokw napisał/a:
na pytanie skąd mają mój numer to usłyszałem, że został wygenerowany losowo przez komputer. I nikomu nic nie podawałem.
to zglaszaj to od razu do jakiegos uokik czy gdzies, firma nie moze zadzwonic pod 'wygenerowany losowo numer' na to sa paragrafy
IOI napisał/a:
to zglaszaj to od razu do jakiegos uokik czy gdzies, firma nie moze zadzwonic pod 'wygenerowany losowo numer' na to sa paragrafy
Oczywiście, że może, nie gadaj głupot jak nie wiesz. I nie, nie jestem telemarketerem, tylko po prostu wiem. Sam numer telefonu nie jest daną osobową, musi być powiązany z imieniem, nazwiskiem, adresem itp. żeby był, tak więc jeśli miła Pani/Pan w telefonie powie np.: "Panie Jarosławie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie