👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wytrzymałem 9 sekund.
Do dupy.
Kto uważa, że wato to obejrzeć ręka w górę!
Do dupy.
Kto uważa, że wato to obejrzeć ręka w górę!

heh troszkę wygląda jak "ciepły", ale historyjka zabawna nawet

"Jak zaliczyć w Walentynki. Zasada nr. 1 - nie wyglądaj jak ten pan na filmiku...
"

jak ktoś to obejrzy do końca to dostanie ode mnie piwo za wytrwałość... ale pamiętajcie że nikt wam ze zwróci tych 8 minut życia...

Jak zaliczyć? Kolacja + herbaciane świeczki, no chyba że ktoś jest burżuj to może kupić normalne
Przepis stary jak świat, a wierzcie mi, że skuteczny

LeNkaX Obejrzałem do końca, proszę o piwo. Zygmunt jest zajebisty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie