Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
Witajcie. Wiem, że to nie kwejk, może nic w tym sadystycznego, ale wstawiam zdjęcie z dzisiejszego poranka, gdy zawiozłem swoją babcię do lekarza do Sejn i poszukiwałem miejsca parkingowego. Gdyby ktoś się kiedyś zastanawiał w jaki sposób zaparkować 4 samochody tak, żeby zająć 8 miejsc, no to ma odpowiedź. Może się komuś wydawać, że dałoby się wcisnąć w którąś z tych luk samochód, ale to tylko złudzenie.

ukryta treść

W takich chwilach człowiek żałuje, że nie wozi ze sobą naklejek w formacie A2 z karnym k🤬sem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 23:07 15
a nie miałeś ze sobą jakiegoś gwoździa?
efekt lepszy niż naklejka
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-21, 23:41 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 0:13 1
Trzeba było spisać rejestracje. Sadol by ich nauczył
Zgłoś
nadroke 2014-02-22, 1:01 2
nie no kolega w białym stanął całkiem ok.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 1:28 2
wystarczyło wentylki poodkręcać i wyrzucić, a jak za dużo to samo powietrze spuścić. Nauczyliby się na dobre!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 2:51 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-22, 11:14 3
Nie ma co się dziwić tak parkują mentalne wieśniaki
Zgłoś
teken 2014-02-22, 11:23
Zgłoś
Krupnykowsky 2014-02-22, 11:24 119
Zgłoś
Duch 2014-02-22, 11:35 7
Panie Urzędniczki do pracy przyjechały Parking zablokowany - brak petentów, brak petentów - kawa i ciasteczka i ciasteczka i ciasteczka. Dlatego jedna przyjechała małym dostawczym przystosowanym do przewozu delfinów i małych wielorybków bo trzeba kierowniczke do domu odwieźć
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 11:40 3
Zgłoś
Camel_06 2014-02-22, 11:41 1
Zgłoś
nots 2014-02-22, 12:03 15
Ja też coś podobnego widziałem niedawno:

WP 0496G
Zgłoś
NikoLative 2014-02-22, 12:18
nadroke napisał/a:

nie no kolega w białym stanął całkiem ok.

No jego przewinienie zdaje się być najbardziej błahe - wszak jedynie stanął na dwóch miejscach parkingowych, ale przynajmniej równolegle do wytyczonych miejsc parkingowych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem