Konto usunięte
2014-02-21, 23:07
a nie miałeś ze sobą jakiegoś gwoździa?
efekt lepszy niż naklejka
U mnie pod blokiem to normalka. Też mnie to wk🤬ia, i już nie raz jak przyjechałem wcześniej to stanąłem w poprzek zajmując trzy miejsca. Stałem tak do wieczora. Nie uwierzycie - lekcja działa ponad dwa miesiące.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Konto usunięte
2014-02-22, 0:13
Trzeba było spisać rejestracje. Sadol by ich nauczył
nie no kolega w białym stanął całkiem ok.
podpis użytkownika
Polak Polakowi Wilkiem.
lvupart.pl
Konto usunięte
2014-02-22, 1:28
wystarczyło wentylki poodkręcać i wyrzucić, a jak za dużo to samo powietrze spuścić. Nauczyliby się na dobre!
Konto usunięte
2014-02-22, 2:51
To wygląda jakby wróciło 4 naj🤬ych pajaców z imprezy. Najgorsze jak po nocy szukasz miejsca parkingowego, wszystko zaj🤬e i nagle widzisz te dwa miejsca zajęte przez jednego debila co nie potrafi parkować.
Nie ma co się dziwić tak parkują mentalne wieśniaki
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
o sk🤬esyny

Pewnie same kobiety
Nie, gorsza jest sytuacja gdy jedziesz jedziesz jedziesz... o! Widzisz miejsce! Już chcesz parkować, a tam p🤬lone Tico.
Duch
2014-02-22, 11:35
Panie Urzędniczki do pracy przyjechały

Parking zablokowany - brak petentów, brak petentów - kawa i ciasteczka i ciasteczka i ciasteczka. Dlatego jedna przyjechała małym dostawczym przystosowanym do przewozu delfinów i małych wielorybków bo trzeba kierowniczke do domu odwieźć
podpis użytkownika
"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Konto usunięte
2014-02-22, 11:40
i za takie cos powinien byc nie karny k🤬s tylko wyrycie gwozdziem na kazdym elemencie stosownego wzorka. prawo powinno zezwalac na taki akt obywatelskiego czynu. wszystko po to zeby niedoj🤬e jednostki nie potrafiace wspolzyc w spoleczenstwie zastanowily sie nad swoim zj🤬ym postepowaniem.
Spawacz123 Tico pół biedy, jeszcze gorzej kiedy Smart.
Faktycznie c🤬jowo panowie stanęli. Ale nie masz co płakać, widać że dookoła pustki to na bank gdzieś miejsce znalazłeś, nie? To nie Kraków, da się przeżyć.
nots
2014-02-22, 12:03
Ja też coś podobnego widziałem niedawno:
WP 0496G
nadroke napisał/a:
nie no kolega w białym stanął całkiem ok.
No jego przewinienie zdaje się być najbardziej błahe - wszak jedynie stanął na dwóch miejscach parkingowych, ale przynajmniej równolegle do wytyczonych miejsc parkingowych.