Witajcie. Wiem, że to nie kwejk, może nic w tym sadystycznego, ale wstawiam zdjęcie z dzisiejszego poranka, gdy zawiozłem swoją babcię do lekarza do Sejn i poszukiwałem miejsca parkingowego. Gdyby ktoś się kiedyś zastanawiał w jaki sposób zaparkować 4 samochody tak, żeby zająć 8 miejsc, no to ma odpowiedź. Może się komuś wydawać, że dałoby się wcisnąć w którąś z tych luk samochód, ale to tylko złudzenie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
a nie miałeś ze sobą jakiegoś gwoździa?
efekt lepszy niż naklejka
efekt lepszy niż naklejka
wystarczyło wentylki poodkręcać i wyrzucić, a jak za dużo to samo powietrze spuścić. Nauczyliby się na dobre!
Panie Urzędniczki do pracy przyjechały
Parking zablokowany - brak petentów, brak petentów - kawa i ciasteczka i ciasteczka i ciasteczka. Dlatego jedna przyjechała małym dostawczym przystosowanym do przewozu delfinów i małych wielorybków bo trzeba kierowniczke do domu odwieźć
nadroke napisał/a:
nie no kolega w białym stanął całkiem ok.
![]()
No jego przewinienie zdaje się być najbardziej błahe - wszak jedynie stanął na dwóch miejscach parkingowych, ale przynajmniej równolegle do wytyczonych miejsc parkingowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie