Niech się powiesi w drzwiach, na pewno zaskoczy faceta i jedną szmate mniej bedzie

Mała propozycja do moderatorów:
może zróbcie od razu z tego tematu temat zbiorczy strony www.mistrzowie.org , bo jestem pewien, że po tym temacie zaraz setki osób wejdą tam i wrzucą każdego screena stamtąd na sadistica w oddzielnym temacie i zrobi się wielki burdel. ; p
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
może zróbcie od razu z tego tematu temat zbiorczy strony www.mistrzowie.org , bo jestem pewien, że po tym temacie zaraz setki osób wejdą tam i wrzucą każdego screena stamtąd na sadistica w oddzielnym temacie i zrobi się wielki burdel. ; p
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
apestein napisał/a:
a ja mówię fejk, na jednym i drugim skrinie baba ma po 41 postów
Mam nadzieję, że to prowokacja..

podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.

Wow, było kiedyś coś podobnego jak kobiety pytały się o porade jak zajść w ciąże bez wiedzy chłopaka i wymyślały takie pomysły jak wylać z gumy do waginy bądz nie przełknąć i ręką umiescić w środku, in vitro dla ubogich ot co. Co do tematu to taka będzie z nej męda jak dorośnie. Chce się "zadzić" (_*_).
nie ma to jak prawdziwa k🤬a, takie to ino "wyj🤬 dla przyjemnosci" i wyjebac z chaty

rottunio napisał/a:
rzucić świnią
Nie szkoda Ci sił na rzucanie zwierzakami?

Cytat:
zabić to mało, trzeba jeszcze spalić i rzucić świnią
o k🤬a

[img:ce73830744]http://www.wroclawianie.info/galeria/albums/wroclawianie/zuzel/21062009/03.jpg[/img:ce73830744]

Rada jest tylko jedna:
skocz dziewczyno z wieżowca - nikogo więcej nie zaskoczysz durnymi pytaniami.
skocz dziewczyno z wieżowca - nikogo więcej nie zaskoczysz durnymi pytaniami.

chodzą takie głąby-szmacicha i robią antyreklamę normalnym kobietom

Byczarz napisał/a:
Mała propozycja do moderatorów:
myszczowie org czyli spam z sramosi... zdecydowanie nie chcę tego tu oglądać :/

do gazu szmate to sie nauczy szacunku dla męża który ciężko zap🤬la za granicą żeby k🤬isko miało co żreć