widać że regularnie ćwiczone
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
Ciekawe jak do tego doszedł... pewnie ganiał z k🤬sem po polu za krowią p🤬dą

ehh mogli zatrzymać tak krowę która uciekła nie tak dawno z uniwersytetu xd
ja tak moją żonę zatrzymałem jak mi sp🤬alała przez balkon do kochanka.to działa
Ja p🤬lę k🤬a. Sadol uczy, sadol bawi 120%...
Ktoś k🤬a w jakiś sposób sprawdził, że krowa smyrana po piździe się zatrzymuje (nawet nie będę się zagłębiać jak i dlaczego), potem ta osoba postanowiła nagrać film jak pieści krowy patykiem po cipie i jeszcze później stwierdziła, że podzieli się tym ze wszystkimi ludźmi na świecie a potem była druga osoba, która to obejrzała gdzieś, ściągnęła na dysk, wrzuciła na sadola i teraz my to oglądamy... i jeszcze ktoś dodał temat do ulubionych
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ktoś k🤬a w jakiś sposób sprawdził, że krowa smyrana po piździe się zatrzymuje (nawet nie będę się zagłębiać jak i dlaczego), potem ta osoba postanowiła nagrać film jak pieści krowy patykiem po cipie i jeszcze później stwierdziła, że podzieli się tym ze wszystkimi ludźmi na świecie a potem była druga osoba, która to obejrzała gdzieś, ściągnęła na dysk, wrzuciła na sadola i teraz my to oglądamy... i jeszcze ktoś dodał temat do ulubionych

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up żeby nie było, że się znam, ale ten "ktoś" smyra krowę między p🤬dą a wymionami. krowa p🤬dę ma zaraz pod sraką. łatwo się pomylić jak się jest miejskim szczurem.
k🤬a 3:50 w nocy a ja ogladam jak ruski op🤬la krowy patykiem
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
mikEWrona napisał/a:
k🤬a 3:50 w nocy a ja ogladam jak ruski op🤬la krowy patykiem
4:50
youzeck1984 napisał/a:
Ciekawe jak do tego doszedł... pewnie ganiał z k🤬sem po polu za krowią p🤬dą
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka "jak zatrzymać byka"