📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rados90 napisał/a:
idz z tym chłopcze na motylki.pl
Co ma matura z polskiego do strony biura podróży?
Poświęciłem swój cenny czas na obejrzenie filmu autora.
Z całym szacunkiem... "Życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość". To "idź Pan szybko" stąd do tzw. "agencji towarzyskiej"
Z całym szacunkiem... "Życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość". To "idź Pan szybko" stąd do tzw. "agencji towarzyskiej"

arcyklasyka i bardzo trafne, moim zdaniem, skojarzenie z panującymi na egzaminach "dojrzałości" standardami. Piwko oczywiście.
Sam nie jestem miłośnikiem polskiego. Patriotą na 100% nie jestem. Szkoła po prostu źle uczy j. polskiego. Zamiast nauczyć poprawnego pisma, czy pisanie listów, CV etc., woli nauczać o rozkładzie zdań i innych nie potrzebnych (za bardzo) rzeczy. Co do lektur to są na prawdę nie interesujące. Zawsze ciągnęło mnie do Science Fiction, Fantazy niż do XIX w. Zawsze byłem ścisłowcem, a nie humanistą.
Panowie wybaczcie, ale maturę da się zdać na te 30%.. Trzeba się starać, żeby nie zdać ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie