📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Oj przestraszyłbym się. Dobrze, że gość nie miał słabego serca. Przez kilka chwil leciał i myślał, że zginie.

Z takiej ilości adrenaliny, jaką bym od takiego czegoś wytworzył, mógłbym zasilić mały szpital
Ale szczerze mówiąc, fajnie by było dostać taki prezent od kumpli - potem są fajne wspomnienia.
A pomysł zajebisty, nie ma co

Ale szczerze mówiąc, fajnie by było dostać taki prezent od kumpli - potem są fajne wspomnienia.
A pomysł zajebisty, nie ma co

Mi by całe życie przeleciało przed oczami za pewne, ale po tym bym się stał wierzący ponownie

Zajebiste doświadczenie...
Nie wiem jak wy...ale ja bym kumplom podziękował, przecież skacze się właśnie dla adrenaliny prawda?
Nie wiem jak wy...ale ja bym kumplom podziękował, przecież skacze się właśnie dla adrenaliny prawda?
racja, dodatkowa dawka nie zaszkodzi, a wyobraźcie sobie jego uczucie jak leciał

Chciałbym aby mój pierwszy skok właśnie tak wyglądał... Piękne.
a ja sądzę że to się działo tak szybko że nie wiedział co jest grane ;] ja i tak bym byl zesrany skacząc w takim miejscu, jeszcze nad głęboką wodą to rozumie ale nad takim strumyczkiem eghm... ;]

Na jego miejscu gdybym się zesrał to nawet bym się tego nie wstydził

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie