Co do konkluzji narratora, nasuwa się pomysł: strzykawka pełna ciekłego azotu... długa igła... prosto w serce

Mam pytanie, czy po takim zmrożeniu czegoś i rozmarznięciu to coś powróci do swojej pierwotnej postaci ?
podpis użytkownika
NON SERVIAM !
robex9 napisał/a:
Mam pytanie, czy po takim zmrożeniu czegoś i rozmarznięciu to coś powróci do swojej pierwotnej postaci ?
W przypadku Twojego wacka tak. Tylko w chwili zamrożenia będzie twarde.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Czytam tytuł - złamać serce - myślę "znowu jakieś romantyczno-gimnazjalny bełkot". Odpadam - miłe zaskoczenie
Browar.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Czytam tytuł - złamać serce - myślę "znowu jakieś romantyczno-gimnazjalny bełkot". Widzę wycięte serce i ciekły azot, spodziewam się oczywistego zakończenia. Pauza. Przewijam poczekalnię.
rozbite, a nie złamane
podpis użytkownika
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
ฬเεอžмล napisał/a:
Czytam tytuł - złamać serce - myślę "znowu jakieś romantyczno-gimnazjalny bełkot". Widzę wycięte serce i ciekły azot, spodziewam się oczywistego zakończenia. Pauza. Przewijam poczekalnię.
To było Twoje serce.
Nie masz go wiedźmo

czemu tak mało piw??? ten filmik dostał? czy sadol do reszty skolonizowały gimbusy z sieczką kiślu zamiast mózgu???

tomi373 napisał/a:
k🤬a jem
Większość ludzi to robi i jakoś z tego powodu się nie chwali.

Po przeczytaniu tytułu myślę sobie, znów jakiś zwykły filmik, a tu tak miłe zaskoczenie.

Linekk napisał/a:
Większość ludzi to robi i jakoś z tego powodu się nie chwali.![]()
Większość

A Ty k🤬a co, powietrzem żyjesz czy należysz do tej większości?

Jo napisał/a:
A Ty k🤬a co, powietrzem żyjesz czy należysz do tej większości?
Ja jestem botem.