nawet taki nieczuły skr**** jak ja zmiękł... coś w tym jest
postawiłem właśnie sześćset sześćdziesiąte szóste piwo
Wypowiedź Kury coś w sobie ma, ale mnie to osobiście nie ruszyło za bardzo. I nie mówię tu wcale, że jestem jakimś true sadystą, ale śmierć to nieodłączna część życia i jeżeli miałbym płakać nad każdym umierającym zwierzęciem, bądź człowiekiem to popadłbym w depresję i nie mógłbym w życiu zrobić niczego, tylko siedzieć i płakać. Jak już wyżej wspomniałem, każdy kiedyś umrze, jednakowoż gdy umiera ktoś nam bliski, odczuwamy ten smutek, nieważne w jakim stopniu i jak go wyrażamy, bo jesteśmy ludźmi. Wiadomo, że jakby ktoś bliski umierał mi na rękach to zrobiłbym wszystko, żeby go uratować, a nie stać i się nabijać, ale nie rozumiem potrzeby niektórych ludzi, wyrażania tych wszystkich emocji na forum, albo prowokacji i pokazywania swojego internetowego "MACHO JA".
konto usunięte
2010-05-05, 14:02
... i koci bóg jest niesprawiedliwy
konto usunięte
2010-05-05, 20:50
Dałem piwo, nie za film, za tą przepastną dyskusje która dokładnie pokazuje przekrój użytkowników tego forum. Jestem naprawdę zaskoczony tym przekrojem......
Jeszcze trochę piw to cala pierwsza strona pod tematem będzie z piw a dopiero na drugiej zaczną się komentarze
konto usunięte
2010-05-09, 0:05
Od trzech dni cisza, a Ty ją zakłócasz.