Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:51
RastaMan 2010-05-03, 23:27
nie wygląda mi to ani na ugniatanie legowiska ani na reanimacje, anyway kot chce go obudzić i widać że był z nim związany, a wy jesteście głupsi od tego kota. dobranoc
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-05-03, 23:31 4
tak sobie czytam ten ynteligenty spór i dochodzę do jednego wniosku...

PS
Powodzenia na maturze.
Zgłoś
Tom'Ash 2010-05-04, 0:36
pewnie wzięli go na hamburgiery do magdonalda
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 0:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
El Supremo 2010-05-04, 1:00 3
Tak sobie z grubsza przewaliłem te komentarze i widać, że społeczność sadystów dzieli się na tych, co patrzą na wszystko przez pryzmat harda, oraz na tych, co potrafią wyczuć nieco subtelniejszą część sadyzmu. Szkoda, że "hardowców" jest więcej.

A co do filmiku, to świetnie została dobrana muza, sam widok kota próbującego ocucić/reanimować kolegę może wzruszyć, podkład muzyczny jeszcze te uczucie potęguje. I za to było piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 8:08
poryczalam sie, zupelnie jak nie ja.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 9:49 2
Tja, połowa na co dzień w komentach wielcy sadyści a jak przyjdzie co to czego to płaczą nad rozjechanym kotem.
Adresy pomyliliście ze smutami to na demoty.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 10:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 10:25 1
Zgłoś
Siwy600 2010-05-04, 12:42
Zgłoś
Bellatrix 2010-05-04, 15:01
@FreakyOmen
Cytat:

. eehhh ale na pewno psy by swojego pana nie zjadły jak by umarł

Zjadłyby, zjadłyby. Takie przypadki też się już zdarzały.
Zgłoś
Lumpy 2010-05-04, 15:47
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 16:04
Przebrnąłem i znowu naczytałem się gówien powtarzanych po trzy razy...

Z siedmiu stron komentarzy warta przeczytania nie jest nawet 1/5.

I dlaczego tylko jeden kot jest martwy?
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 16:40
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 16:45
Zostaw go mały, niech ginie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem