<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
nie wygląda mi to ani na ugniatanie legowiska ani na reanimacje, anyway kot chce go obudzić i widać że był z nim związany, a wy jesteście głupsi od tego kota. dobranoc
tak sobie czytam ten ynteligenty spór i dochodzę do jednego wniosku...
PS
Powodzenia na maturze.
PS
Powodzenia na maturze.
Tak sobie z grubsza przewaliłem te komentarze i widać, że społeczność sadystów dzieli się na tych, co patrzą na wszystko przez pryzmat harda, oraz na tych, co potrafią wyczuć nieco subtelniejszą część sadyzmu. Szkoda, że "hardowców" jest więcej.
A co do filmiku, to świetnie została dobrana muza, sam widok kota próbującego ocucić/reanimować kolegę może wzruszyć, podkład muzyczny jeszcze te uczucie potęguje. I za to było piwo.
A co do filmiku, to świetnie została dobrana muza, sam widok kota próbującego ocucić/reanimować kolegę może wzruszyć, podkład muzyczny jeszcze te uczucie potęguje. I za to było piwo.
Tja, połowa na co dzień w komentach wielcy sadyści a jak przyjdzie co to czego to płaczą nad rozjechanym kotem.
Adresy pomyliliście ze smutami to na demoty.
Adresy pomyliliście ze smutami to na demoty.
@FreakyOmen
Zjadłyby, zjadłyby. Takie przypadki też się już zdarzały.
Cytat:
. eehhh ale na pewno psy by swojego pana nie zjadły jak by umarł
![]()
Zjadłyby, zjadłyby. Takie przypadki też się już zdarzały.
Przebrnąłem i znowu naczytałem się gówien powtarzanych po trzy razy...
Z siedmiu stron komentarzy warta przeczytania nie jest nawet 1/5.
I dlaczego tylko jeden kot jest martwy?
Z siedmiu stron komentarzy warta przeczytania nie jest nawet 1/5.
I dlaczego tylko jeden kot jest martwy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie