Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RastaMan 2010-05-03, 23:27
nie wygląda mi to ani na ugniatanie legowiska ani na reanimacje, anyway kot chce go obudzić i widać że był z nim związany, a wy jesteście głupsi od tego kota. dobranoc
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-05-03, 23:31 4
tak sobie czytam ten ynteligenty spór i dochodzę do jednego wniosku...

PS
Powodzenia na maturze.
Zgłoś
Tom'Ash 2010-05-04, 0:36
pewnie wzięli go na hamburgiery do magdonalda
Zgłoś
FreakyOmen 2010-05-04, 0:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
El Supremo 2010-05-04, 1:00 3
Tak sobie z grubsza przewaliłem te komentarze i widać, że społeczność sadystów dzieli się na tych, co patrzą na wszystko przez pryzmat harda, oraz na tych, co potrafią wyczuć nieco subtelniejszą część sadyzmu. Szkoda, że "hardowców" jest więcej.

A co do filmiku, to świetnie została dobrana muza, sam widok kota próbującego ocucić/reanimować kolegę może wzruszyć, podkład muzyczny jeszcze te uczucie potęguje. I za to było piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 8:08
poryczalam sie, zupelnie jak nie ja.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 9:49 2
Tja, połowa na co dzień w komentach wielcy sadyści a jak przyjdzie co to czego to płaczą nad rozjechanym kotem.
Adresy pomyliliście ze smutami to na demoty.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 10:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 10:25 1
Zwróćcie uwagę na ruch bioder w 0:50 sec. Raczej nie chciał się położyć na łyżeczkę tylko go wyr🤬ać. Za to w 3:00 min jego zadowolenie sięga zenitu do tego stopnia że zaczyna zdechlaka przygryzać z podniecenia(u kotów i innych zwierząt przygryzanie oznacza próbę domincacji bądź dominacje). Jeszcze jedno koty głaszczą, ugniatają itp. gdy są SZOK zadowolone. Dla mnie to nie wygląda na resuscytacje krążeniowo oddechową tylko dobieranie się do jeszcze ciepłego mięska.
Zgłoś
Siwy600 2010-05-04, 12:42
Zgłoś
Bellatrix 2010-05-04, 15:01
@FreakyOmen
Cytat:

. eehhh ale na pewno psy by swojego pana nie zjadły jak by umarł

Zjadłyby, zjadłyby. Takie przypadki też się już zdarzały.
Zgłoś
Lumpy 2010-05-04, 15:47
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 16:04
Przebrnąłem i znowu naczytałem się gówien powtarzanych po trzy razy...

Z siedmiu stron komentarzy warta przeczytania nie jest nawet 1/5.

I dlaczego tylko jeden kot jest martwy?
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 16:40
Mój kot tak ubija pościel zawsze jak chce wyr🤬ać mojego ojca.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-04, 16:45
Zostaw go mały, niech ginie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem