natking jedynym niepelnosprawnym czyrakiem na dupie jestes ty.Do dzis zaden sadol nie wiedzial co to Tczew.Powinienes byc dumny z siebie,ze ktos z Radomia chce odpisywac to kogos urodzonego w Tczewie.Nie masz prawa wypowiadac sie o miescie w ktorym nigdy nie byles i nie bedziesz.Gdybys idioto nie wiedzial z Radomia wywodzi sie wielu artystow oraz znanych na calym swiecie ludzi.Przykladem sa:Iga Cembrzynska,Jan Kochanowksi czy Jacek Malczewski.W Radomiu mamy uniwersytet,kina,teatry,galerie,fabryke broni i wszystko co spotykasz jadac PKS-em do wiekszego "miasta".Jestes niedouczonym gimbusem,ktoryc chcial zablysnac a zgasl jak kiep.
To teraz ja na ciebie nasralem i przyklepalem deska:)
Nie odpisuj,bo tylko bardziej sie skompromitujesz.
Wez to na klate i schowaj sie w swojej Tczewskiej stodole.
Nie pozdrawiam.
Widzę, że opis jest dużo ciekawszy od samego materiału filmowego hehe

Panowie osobiste niesnaski załatwiajcie między sobą albo wsadźcie je sobie głęboko (chociaż nie powiem, troszkę się uśmiałem i pewnie nie tylko ja). Peace yoo, jak to kiedyś jeden raper zakończył wypowiedź.
@aesik77, nie sprzedaje się cebuli w Radomiu, bo jak mówi porzekadło: nie wwozi się drewna do lasu
Takimi zarcikami zanizasz poziom,ale widocznie uslyszales pod golebnikiem w gronie kolegow i starasz sie na skale narodowa rozprzestrzenic.Troche zenujace.Proponuje zmienic portal na Wiocha pl,wtedy bedziesz czul sie bardziej swojsko.