👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ludzie nie zdajo sobie sprawy jak niebezpiecznym manewrem jest wyprzedzanie ciągnika siodłowego z naczepą, o zajeżdzaniu drogi nie wspomnę.
Gdyby ludzie mięli więcej wyobraźni i rozsądku jeździliby za TIRem.
Do tego w tunelu zawsze ekonomiczniej.
Odkąd przesiadłem się w punto zawsze tak jeżdzę. Polecam
Gdyby ludzie mięli więcej wyobraźni i rozsądku jeździliby za TIRem.
Do tego w tunelu zawsze ekonomiczniej.
Odkąd przesiadłem się w punto zawsze tak jeżdzę. Polecam

niby straszna rzecz a nakręcono o niej filmik w dość humorystyczny sposób. Ja osobiście nie pcham się przed, albo co gorsza między TIRoloty, ale niektórym tirowcom naprawdę należy się czapa za mulenie lewego pasa.
Pewnie będzie z tego gównoburza, ale trzeba to powiedziec.
Pewnie będzie z tego gównoburza, ale trzeba to powiedziec.
up no bo jeżeli ja na kagańcu mam 90 a ten drugi 88 to siła rzeczy muszę go wyprzedzić...
teraz się zacznie
teraz się zacznie

Obowiązkowa pozycja dla tych, co osobówkami uczą "kultury" kierowców ciężarówek hamując im tuż przed zderzakiem.

a kogo obchodzi waga idioty w skorupce, to przecież konsekwencja posiadania ilorazu murzyna z Afryki

Już rozwiązanie zostało wymyślone, wystarczy wcielić je u nas w Europie. Tempomat do równych 90 na godzinę, a jak wciśniesz pedał gazu do podłogi to powiedzmy te 93 - 94 i wyprzedzanie odbywałoby się w rozsądnych ramach czasowych. A jeżeli chodzi o to, że kierowcy non stop by jechali z pedałem w podłodze - przecież są tachografy i można to zweryfikować czy ktoś wyprzedzał czy non stop piłował z pedałem w podłodze. A co do kwestii rozsądzania wystarczy do tego uznaniowość - jak w przypadku częstotliwości zastosowania art 12 odnośnie czasu pracy
Zastosowanie rozwiązania w praktyce

Zastosowanie rozwiązania w praktyce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie