Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak znaleść pedofila?
Vendal • 2013-01-05, 18:38
Diś na 4chanie zagościł pewien temat o facecie, który doszukał sie dokładnych danych pewnego zboczeńca z czatu.

Oto rozmowa:

Znalazł go na FB po e-mailu i powysyłał log do jego rodziny i znajomych:

Kolo ma troche przesrane

A teraz jak to zrobić:

podpis użytkownika

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to poj🤬e...
Zgłoś
D................D 2013-01-06, 0:16
no k🤬a nie do wiary top coment na moj koszt ;_;
Zgłoś
fifus92 2013-01-06, 1:13
straszne dobrze tak temu pedofilowi, jak on mogl tak ja namawiac do czynnosci seksualnych! zadal pytanie na ktore padla odpowiedz "tak".. coz za wymuszenie, brutal.. seks z nieletnimi przez internety, boze jak mozesz trzymac przy zyciu takich zwyrodnialcow??

takie pytanko? jakbym napisal do kogos czy ma ochote na cyber morderstwo i bysmy zamordowali w ten jakze okrutny sposob papieza to czyni mnie morderca+ bylo to namawianie do popelnienia przestepstwa??

aha i na facebooku mojego kosciola bedzie info o tym ze jestem morderca papieza?
Zgłoś
h................t 2013-01-06, 1:44
wreszcie jakiś pożytek z gówna (czyt. fejs)
pogarda na wieki, wieków, amen.................
Zgłoś
g................D 2013-01-06, 12:50 1
Cytat:

Up@ Od 4 klasy będziesz miał angielski, nie martw się wszystko przed Tobą.

Wk🤬iają mnie trochę takie komentarze co to jest k🤬a jakiś obowiązek władania językiem angielskim? Nie każdy musi nap🤬lać po angielsku, moi rodzice też nie potrafią mówić po angielsku mimo, że mają 40 lat bo w szkole uczono ich ruskiego, ja też podstawówkę i gimnazjum już dawno skończyłem i nie umiem biegle nak🤬iać po angielsku i nie znam wszystkich słów Ogarnijcie się już k🤬a debile, którzy się podniecają, ze znają angielski, nie każdego stać na dodatkową naukę i nie każdy się uczył tego p🤬lonego języka, po za tym to jest polska strona, jak bd chciał poczytać po angielsku to wejdę sobie na anglo jezyczną stronę k🤬a
Zgłoś
m................o 2013-01-06, 18:26
Apox @ napisze tylko ze ip możesz zmienić nawet z 1500100900 x algorytm jest jeden zresztą ip jest usługodawcy wiec ..uj bombki strzelił więcej nie będę pisać bo się jeszcze "NAUMIESZ" i dopiero będzie "uwaga hakiery tu są" :] q®•©p
Zgłoś
dth 2013-01-07, 2:11 1
o losie, dzieciaki w gimnazjum mają przej🤬e, lat 15, dziewczyna młodsza o rok i c🤬j. Do więzienia za pedofilię. Opanujcie się ludzie.
Zgłoś
MudPie 2013-01-10, 2:26
Vendal napisał/a:

Diś na 4chanie zagościł pewien temat o facecie, który doszukał sie dokładnych danych pewnego zboczeńca z czatu.

Oto rozmowa:

No i gdzie masz problem ? Z 15 latkami legalnie możesz uprawiać seks.
Zgłoś