a ja myślę, że to wasza wina malkontenci... wmówiliście naszym, że są c🤬jowi i są
@up
To rozkmina tego samego typu jak "co było pierwsze - jajko czy kura?"
Czyli co było pierwsze - my zaczęliśmy narzekać, czy oni zaczęli grać jak c🤬y? Ja stawiam na to drugie. Jak był Górski i jego kadra, to nikt nie narzekał
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
To rozkmina tego samego typu jak "co było pierwsze - jajko czy kura?"
Czyli co było pierwsze - my zaczęliśmy narzekać, czy oni zaczęli grać jak c🤬y? Ja stawiam na to drugie. Jak był Górski i jego kadra, to nikt nie narzekał
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Słaba kopia dowcipu o wyborze najgłupszej kobiety. Nawet puenta ta sama.
Żużel !! to jest nasz sport !!
podpis użytkownika
ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare graty
@up
No bez przesady. Kilku typków jeżdżących na piździkach w kółko to "sport" tak widowiskowy, że można by nim leczyć chorych na bezsenność...
Fazi
Pih
No bez przesady. Kilku typków jeżdżących na piździkach w kółko to "sport" tak widowiskowy, że można by nim leczyć chorych na bezsenność...
podpis użytkownika
Pih

ja znajdę sport w którym jesteśmy jeszcze większe p🤬dy- Hokej.

arathorn napisał/a:
ja znajdę sport w którym jesteśmy jeszcze większe p🤬dy- Hokej.
człowieku... nawet nie staraj się bronić tej bandy patałaszków ganiającej za piłką, argumentując to innym równie mało ważnym sportem... najlepsze jest to, że Ci cali "piłkarze" mają nas wszystkich w dupie tak samo jak politycy, odbiorą co im zaproponowali i tyle ich widział.
BongMan napisał/a:
@up
No tak bo kilku kolesi biegających za piłką to takie interesujące, pobiegać za piłką każdy umie, lepiej albo gorzej.
Spróbuj w takim poślizgu prowadzić motocykl, pozap🤬laj tak po żużlu sprzętem bez hamulców. Założe się że bardzo szybko byś wylądował w szpitalu.
podpis użytkownika
ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare graty
@up
Mogę powiedzieć to samo - spróbuj strzelić z przewrotki po dośrodkowaniu. Założę się, że złamiesz kręgosłup.
Zresztą nie twierdzę, że prowadzenie motocykla żużlowego jest łatwe, tylko że oglądanie jak jeżdżą w kółko jest nudne jak flaki z olejem...
Fazi
Pih
Mogę powiedzieć to samo - spróbuj strzelić z przewrotki po dośrodkowaniu. Założę się, że złamiesz kręgosłup.
Zresztą nie twierdzę, że prowadzenie motocykla żużlowego jest łatwe, tylko że oglądanie jak jeżdżą w kółko jest nudne jak flaki z olejem...
podpis użytkownika
Pih