👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha co to jest, jakiś tresowany szczęp z tej starej baby:D Urądą nie odbiega od POSŁANKI Grodzkiej.
Przeraza mnie widok gejów, którzy chcą mieć dziecko...
Chcesz mieć dziecko? zrób sobie
Chcesz mieć dziecko? zrób sobie

Można dać dziecku kilogram czekolady, ale to nie oznacza, że ono ją zje od razu.

Proszę państwa. Idąc tokiem rozumowania najwyżej ocenionej w komentarzach grafiki, w temacie gejów mogą się wypowiadać tylko homoseksualiści. W temacie pedofilii tylko dzieciojeby i pederaści. W temacie religii księża a w temacie "jak zwalczyć przeziębienie" tylko lekarze pierwszego kontaktu. Idiotyczny argument, autor powinien się puknąć w swój pusty tamburyn bo sam pewnie też nie ma dzieci a rzuca takimi idiotycznymi argumentami. Dziękuje.

@Kelt
dojdzie do tego że jak na sadolu użyjesz słowa pedał/kebab zostaniesz posądzony o nietolerancje i obraźliwy styl wypowiedzi
dojdzie do tego że jak na sadolu użyjesz słowa pedał/kebab zostaniesz posądzony o nietolerancje i obraźliwy styl wypowiedzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie