👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pani Krystyna dobrze prawi, ale niestety brakuje jej kultury wypowiedzi. Rozumiem, że to sprawy emocjonujące ale tak czy siak trzeba umieć prowadzić dialog.

hm... gdzie tu jest zniszczenie dziennikarki? Że niby zakrzyczenie mówiąc całyczas to samo niezależnie czy się to podważa czy nie... hm...

dobrze mówi.. powiem tak pedały były od zawsze, są i niestety będą. Byli w starożytnej Grecji i Rzymie itd. z tą różnicą, że w nocy walili się w dupala a za dnia wracali do domu do żony i dzieci. Nie widzą powodu dla którego kiedykolwiek małżeństwa homosexualne powinny być zalegalizowane bądź powinny mieć prawo do adopcji. Chcą się walić w dupala... świetnie niech to robią, ale nie widzę potrzeby aby wychodzić z tym na ulicę.
Manaick napisał/a:
hm... gdzie tu jest zniszczenie dziennikarki? Że niby zakrzyczenie mówiąc całyczas to samo niezależnie czy się to podważa czy nie... hm...
Już ci tłumaczę, dziennikarka nie miała kontrargumentów, rzucała ogólnikami, insynuowała rózne rzeczy, a logicznych argumentów też jej brakowało. Obejrzyj jeszcze raz i zwróć na to uwagę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie