👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oj tam. Samsung galaxy 3 pakiet full protection ubezpieczony od wszystkich wypadków łącznie z najazdem ufo. Kurierem nastepnego dnia nowego dostała

cieszyła się jak świnia z cebuli. pewnie majty pełne rybnego kisielu

No proszę, a podobno Galaxy SIII miało mieć takie super wytrzymałe szkło

Nie wiem jak w S III , ale w S II , wprowadzenie zawiera 11 stron a samo co nie należy robić z telefonem/ smartfonem 5-6 stron

Coś mi to mało realistycznie wygląda, nawet mój HTC by tak słabe uderzenie wytrzymał.

nie uważacie, że to nie jest normalne? Presja jaką narzuca na nas otoczenie, aby mieć wszystko nowsze, lepsze, ładniejsze itp. poprzez media, jest chore? Nie mówię, że mi takie zachowania się nie udzielają, ale czy nie za bardzo się zatracamy?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie