👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uwielbiam takie materiały. Fantastycznie jest obejrzeć coś tak interesującego pośród fekalii, kobiet z fallusami i pijanych żuli.
Uwielbiam takie materiały. Fantastycznie jest obejrzeć coś prawie tak interesującego jak fekalia, kobiety z fallusami i pijane żule.

Nie ogarnąłem tylko co to jest ten horyzont zdarzeń
Nawet spoko wyjaśnione.

Tylko trochę za szybko to wszystko lektor gada. Ja np. nie wszystko ogarnąłem.

@up Jest to granica zza której światło nie jest w stanie uciec z pola grawitacyjnego czarnej dziury, a jak wiadomo nic nie jest w stanie poruszać się szybciej niż światło, więc jeśli tam wpadniesz, masz przekichane;)
Jeśli ktoś chce więcej tego typu materiałów, polecam kanał VSauce na YT. Angielski wymagany.
(http://www.youtube.com/watch?v=3pAnRKD4raY)
Jeśli ktoś chce więcej tego typu materiałów, polecam kanał VSauce na YT. Angielski wymagany.
(http://www.youtube.com/watch?v=3pAnRKD4raY)

Czarnej dziury nie trzeba szukać aż tak daleko...
Nawet swego czasu każdy mógł zobaczyć co dzieje się wewnątrz takiej czarnej dziury:

Nawet swego czasu każdy mógł zobaczyć co dzieje się wewnątrz takiej czarnej dziury:

Taka ciekawostka... średnia gęstość super masywnej czarnej dziury może być mniejsza od gęstości wody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie