Najgorsze, ze laski tam zgromadzone serio uznają go za kogoś z wybitnym poczuciem humoru
Ja p🤬le ludzie się jaraja ale czym k🤬a? Dzisiejsza młodzież to debile.
Oglądałem taki program kiedyś, 1000 sposobów na śmierć (chyba tak to sie nazywało) I były tam najglupsze sposoby wyj🤬ia sie z rowerka. Opowiadali w jednym odcinku ze gosciu chcial wygrac ziomalowy konkurs pierdzenia i zaaplikował sobie powietrze sprezone w dupala z puszki (takie do czyszczenia klawy) no i zdech.
podpis użytkownika
Lubelska sekcja mma
Kepeszek napisał/a:
Oglądałem taki program kiedyś, 1000 sposobów na śmierć (chyba tak to sie nazywało) I były tam najglupsze sposoby wyj🤬ia sie z rowerka. Opowiadali w jednym odcinku ze gosciu chcial wygrac ziomalowy konkurs pierdzenia i zaaplikował sobie powietrze sprezone w dupala z puszki (takie do czyszczenia klawy) no i zdech.
Ty k🤬a wierzysz w te debilne programy???
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
a ty k🤬a nie wiesz, że to tylko amerykańskie fabularyzowane gówno luźno oparte na debilnych opowieściach z imprez?
Oponka napisał/a:
a ty k🤬a nie wiesz, że to tylko amerykańskie fabularyzowane gówno luźno oparte na debilnych opowieściach z imprez?
A ty k🤬a umiesz czytać ze zrozumieniem?? Przeczytaj co napisałem i pomyśl... jeśli potrafisz.
Za dużo pedalstwa jak na jeden wieczór ;D
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
j🤬 te debilne programy dla debili, ale był ostatnio koleś (chyba Rumunia?) nagrany na cctv jak drugiemu "psiknął" ze spręzarki w dupę, a typowi jelita wyprostowało jak ten długi balon co klaun... co laski sobie do ryja wsadzają. W efekcie jeden zgon, a ten drugi sp🤬olił za gdzieś i się ukrywał. Nie wiem czy gojuż złapali.