Zostać ćpunem, alkoholikiem, chamem i sk🤬ysynem jest bardzo łatwo. Wystarczy nie ukłonić się starszym paniom z sąsiedztwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
osiek92, znam bardzo dużo kawałów. Opowiedziałbym taki, który pasuje do sytuacji i towarzystwa. Na żywo bardzo łatwo przewidzieć co się spodoba a co nie. A tutaj hejtują wszystko, więc czy wrzucę majstersztyk czy suchara, na jedno wyjdzie
aj tam hejtujecie a dla każdego coś innego, mi też się raz podobają żarty BongMana a raz nie, dużo czynników na to wpływa i mam tego świadomość
raz osuszy atmosferę a raz nie no i ma rację - żart zależnie od towarzystwa i sytuacji
tutaj jest gęsto od osób uprzedzonych do wszystkiego i zawsze się znajdzie hejt.
Aha, jak macie w rodzinie lekarza to polecam zapytać czy zna jakieś, lekarze wg mnie znają najlepsze kawały. Ciekawe czy BongMan jest lekarzem.
Aha, jak macie w rodzinie lekarza to polecam zapytać czy zna jakieś, lekarze wg mnie znają najlepsze kawały. Ciekawe czy BongMan jest lekarzem.
edek84 napisał/a:
Zalatuje mi tu wazeliną panowie
![]()
Zostało ci trochę na brodzie?
BongMan napisał/a:
więc czy wrzucę majstersztyk czy suchara, na jedno wyjdzie
Widocznie wypracowałes sobie markę sucharmistrza
Pewnie czekasz ąż Karol pagibnie a ty polecisz z CV do TVP2
BongMan napisał/a:
osiek92, znam bardzo dużo kawałów.
Masz definicje kawału, bo widzę że używasz słowa, którego do końca nie rozumiesz: "Dowcip, żart, kawał – krótka forma humorystyczna, służąca rozśmieszeniu słuchacza."
p.s.
@osiek92
Ta sytuacja jest abstrakcyjna: jaki normalny facet chciałby mieć zięcia z pejsami?
osiek92 przyglup Tematy=0
222 komenty,wszystkie suche jak jego mozg
222 komenty,wszystkie suche jak jego mozg
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie