Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................s 2012-05-04, 21:27 3
Oszukane zrobił to szybciej!
Zgłoś
m................7 2012-05-04, 21:27 6
już myslałem że to będzie kolejny filmik od ~Pener666 a tu taki szok
Zgłoś
mikel1994 2012-05-04, 21:29 1
kubusiekh napisał/a:

Co Ty nie powiesz? Jeżeli cement jest na początku wilgotny, a potem suchy jak kamień to nadal jest binarny?

Widzę że przyp🤬oliłeś przykładem ze swojej branży.

System binarny - albo 0, albo 1. Albo suchy, albo mokry. Najpierw masz mokrą papkę - 1, a później jest sucha i twardnieje - 0. Najpierw jest 1, później 0. Najpierw mokry, później suchy. Nie ma stanów pośrednich. Nie jest trochę suchy, ani trochę mokry. Nie jest 0.5, 0.7, czy 0.(6). Albo jedno, albo k🤬a drugie.

podpis użytkownika

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Zgłoś
bluewhiteallan 2012-05-04, 21:31 2
w zyciu sie tak nie usmialem i to nie jest sarkazm - powaznie zabawne
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-05-04, 21:39
mikel1994 napisał/a:

System binarny - albo 0, albo 1. Albo suchy, albo mokry. Najpierw masz mokrą papkę - 1, a później jest sucha i twardnieje - 0. Najpierw jest 1, później 0. Najpierw mokry, później suchy. Nie ma stanów pośrednich. Nie jest trochę suchy, ani trochę mokry. Nie jest 0.5, 0.7, czy 0.(6). Albo jedno, albo k🤬a drugie.

nie spinaj się tak bo bąka puścisz

edit: a oile się orientuję to wilgotność mierzy się w %, omnibusie
Zgłoś
hardfall 2012-05-04, 21:40 1
ja za 3'cim razem obczailem hah dobre

podpis użytkownika

/me ?
Zgłoś
robson101 2012-05-04, 21:56
ja szydziłem
Zgłoś
d................i 2012-05-04, 22:08
k🤬a jakie to głupie
Zgłoś
Pleso93 2012-05-04, 22:34
mikel1994 napisał/a:

Masz 18 lat i już jesteś taki zniszczony?
Zgłoś
glodnymaciek 2012-05-04, 23:05
ans83[Ż] napisał/a:

nie spinaj się tak bo bąka puścisz

edit: a oile się orientuję to wilgotność mierzy się w %, omnibusie

On Ci o kozie, a Ty mu o wozie.
Zgłoś
k................8 2012-05-05, 0:04
kubusiekh napisał/a:

Co Ty nie powiesz? Jeżeli cement jest na początku wilgotny, a potem suchy jak kamień to nadal jest binarny?

Nie wiem czy wiesz, ale cement to cement, może być składnikiem zaprawy lub mieszanki betonowej i później betonu. W kontakcie z wodą ulega hydratacji i łączy ziarna kruszywa tworząc sztuczny kamień zwany betonem.... nie wiem co ma do tego twoje porównanie.... jak koło jest mokre to jest mniej okrągłe od suchego?
Zgłoś
d................3 2012-05-05, 0:50
Bardziej by pasowało masło z chlebem
Zgłoś
idymy 2012-05-05, 1:17
O k🤬a, genialne !
Zgłoś
konskyy 2012-05-05, 4:04
Nie ma to jak wejsc na sadistica naj🤬ym i czytac jakies gowniane posty na temat cementu + sam filmik to j🤬e gowno nie wiem jakim cudem to dostało tyle piw, elo!
Zgłoś
Immons 2012-05-05, 9:14
konskyy napisał/a:

Nie ma to jak wejsc na sadistica naj🤬ym i czytac jakies gowniane posty na temat cementu + sam filmik to j🤬e gowno nie wiem jakim cudem to dostało tyle piw, elo!

21 lat i dalej sie podniecasz byciem naj🤬ym?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie