👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już po przeczytaniu tytułu można było odgadnąć ów genialny trik

Nie mów nawet o sucharach, bo zaraz przyjdzie Linekk i dobry temat będzie w "Forum Suchary"

kubusiekh napisał/a:
Nie mów nawet o sucharach, bo zaraz przyjdzie Linekk i dobry temat będzie w "Forum Suchary"
![]()
to go odsucharzę

Pener666 napisał/a:
to go odsucharzę![]()
To jak polejesz suchar wodą to on nie jest suchy? Mam już sposób na czerstwy chleb!

@up,
no wydaje mi się że takie stany jak "suchy", "drewniany", czy "okrągły" są binarne... Albo coś jest drewniane, albo nie jest, więc to chyba logiczne że jak coś będzie mokre to nie będzie suche, nie?
no wydaje mi się że takie stany jak "suchy", "drewniany", czy "okrągły" są binarne... Albo coś jest drewniane, albo nie jest, więc to chyba logiczne że jak coś będzie mokre to nie będzie suche, nie?
mikel1994 napisał/a:
@up,
Co Ty nie powiesz? Jeżeli cement jest na początku wilgotny, a potem suchy jak kamień to nadal jest binarny?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie