Siemka, dziś przedstawię wam pomysł jak zaimponować dziewczynie, żonie, kumplom. Chodzi o danie o którym pewno niektórzy słyszeli, jeszcze mniej zapewne je jadło - Smażone Lody. Filmik krok po kroku bez zbędnego p🤬lenia opowie jak to zrobić,
Link do jego kanału
youtube.com/user/paei100?feature=watch
podpis użytkownika
Jeśli nie będziesz nic mówić, nie będą wymagali, żebyś to powtarzał.
Józef Piłsudski
Konto usunięte
2013-02-09, 22:53
Z takim głosem,zachowaniem i sposobem bycia ten gość powinien robić lody jemu podobnym a nie smażyć.
Znowu tego pedała ktoś tutaj wrzucił
Konto usunięte
2013-02-09, 23:35
Zajebiście się wpisuje w tematykę portalu, wszak oglądanie i słuchanie tego kolesia to istnie sadystyczne przeżycie
Konto usunięte
2013-02-09, 23:51
zrobi ładne kulki, kulki to mu wrzucaja do pyska
Konto usunięte
2013-02-10, 0:16
skubany ma wprawe w rozbijaniu tych ciasteczek
Ja p🤬le... idź robić lody gdzie indziej
Konto usunięte
2013-02-10, 15:04
No zajebiście ale po c🤬j bawić się pół godziny by zjeść roztopione lody w tłustej panierce z zapieczonych ciastek. O c🤬j tu chodzi...
koleś myśli że jest makłowiczem
podpis użytkownika
Get up, look up, and don't ever give up !
Konto usunięte
2013-02-10, 15:13
no nie p🤬lcie ze to na glownej...
Konto usunięte
2013-02-10, 15:13
Przejrzałem jego kanał i jeżeli rzeczywiście on gdzieś jest szefem kuchni to musi to być "Bar pod cycem" bo wszystko wygląda tragicznie. Ma jakieś pojęcie, ale brakuje mu tyle, co młodej k🤬ie do emerytury.
Konto usunięte
2013-02-10, 15:18
Wystarczy jeden hejt z dużą ilością piwa a reszta też zacznie nap🤬lać negatywne komentarze.
Konto usunięte
2013-02-10, 15:18
Konstruktywna krytyka Panowie! Gratuluję! Moim zdaniem ciekawy filmik, chociażby żeby zaimponować kobiecie, no ale jeśli wasza dłoń tego nie potrzebuję to rozumiem. A swoją drogą myślałem że sadol jest portalem ogólno tematycznym, a jego ukierunkowanie ma swoje miejsce dopiero w dziale hard..
wojtepanik napisał/a:
...bez zbędnego p🤬lenia...
ru_ziolo napisał/a:
Z takim głosem,zachowaniem i sposobem bycia ten gość powinien robić lody jemu podobnym a nie smażyć.
W przeciwieństwie do Ciebie ma chociaż dziewczynę