Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-08-12, 20:43 21
Fake. Normalnie to by cycki musiała pokazać.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-12, 20:56 124
Mówisz? Sprawdzimy, piwko za uśmiech?

EDIT
@down
wedle życzenia:
Zgłoś
zsakuł 2013-08-12, 21:07 2
@up Ty pazerny na epiwa kasztanie! ma być uśmiech fajnej panienki a nie suki

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-12, 22:16
@ up
to i tak nic nie zmienia bo wstawił 2 zdjęcia suk
Zgłoś
sard 2013-08-12, 22:40 1
@up
Ta druga nie lubi w dupę... więc nie jest suką
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-12, 22:46 2
hahaha, no tego to się za c🤬j nie spodziewałem po tej stronie..
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-13, 8:52 1
To działa tylko w przypadku pieroga
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-13, 15:21
widzę ze na sadisticu to kazdy temat z joemonstera potrafia ludzie zajebac. wk🤬ia to jak raz wchodzisz na to raz na to, a tematy sie powtarzaja
Zgłoś
piter1372 2013-08-13, 21:35
u mnie ten patent nie działa jak mnie spisują
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-08-13, 21:55 1
Żeby zadziałało:
a) musisz mieć cycki
b) nie możesz trafić na c🤬ja (jeszcze gorzej gdy jest w złym humorze)

Sprawdzone na własnej skórze... Sk🤬iel służbista zaj🤬y nie dał się ubłagać, chociaż naprawdę nieumyślnie przestrzeliłem to czerwone... Przez te j🤬e roboty drogowe, zasrane skrzyżowanie świeciło się jaśniej od całego Krakowskiego rynku razem wziętego - naprawdę o 2 w nocy łatwo było przegapić to światło. Szczególnie jak się w dodatku widziało niebieskie lampy radiowozu i się na nich człowiek skupił.
Mało tego - mówię mu że jest już późno (2 w nocy!), ja zmęczony, a jeszcze ponad 100km mam do zrobienia, to c🤬j zajął się najpierw tym motocyklistą którego tuż po mnie złapał i musiałem czekać ponad 25 minut, a to i tak tylko dla tego, że upomniałem się, żeby się łaskawie pospieszył.

No nic... C🤬j mu w dupę... Ale 300zł nie moje... A o punktach nie mówię, bo mam je bardzo głęboko gdzieś - i tak przez następne co najmniej 2 lata pewnie nie dostanę żadnych następnych.

PS: Znam wielu spoko policjantów (bardzo miło wspominam panią która dała mi mój drugi mandat w życiu - 100zł i 2pkt - powiedzmy, że kara i tak uległa złagodzeniu, a i to co otrzymałem to w miłej atmosferze), ale temu sk🤬ysynowi życzę wszystkiego co najgorsze...

podpis użytkownika

Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-13, 23:04
A tak w ogóle, to nikt nie zauważył, że to nie jest kobieta, tylko koleś...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-14, 0:49
samolot1993 napisał/a:

widzę ze na sadisticu to kazdy temat z joemonstera potrafia ludzie zajebac. wk🤬ia to jak raz wchodzisz na to raz na to, a tematy sie powtarzaja

a mnie wk🤬ia kiedy takie pajace jak ty nie potrafia wrzucic tematu i p🤬la od rzeczy, poza tym moze zwyzywaj wszystkich jak leci za filmiki bo przeciez wiekszosc jest wzieta z yt wiec napisz "widze ze na sadisticu kazdy temat z yt potrafia zajebac. wk🤬ia to jak raz wchodzisz na to raz na to, a tematy sie powtarzaja" wiiec zanim napiszesz po raz kolejny smuty i zale o tym ze ktos zaj🤬 temat - po prostu p🤬lnij sie mocno w glowe
Zgłoś
krykwa 2013-08-14, 9:04
A mnie wkurza to że to jest sadistic! Filmik byłby dobry, jakby powiedział "w takim razie zapraszamy do radiowozu" i uśmiech. Jest uśmiech i jest sadistic, czyli da się jedno z drugim pogodzić
Zgłoś