Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:54
konto usunięte 2014-02-13, 15:18
Dawać robimy zbiórkę pieniędzy dla tej biednej Pani. Proszę wpłacać datki przez paypal na "zielak01@wp.pl".
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:20
@McKusmier za dużo się filmów naoglądałeś
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2014-02-13, 15:21 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:24 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hpiotrekh 2014-02-13, 15:26
Nie jest cholernie tanio. Tzn nie wszystko. Usługi są stosunkowo tanie, ale produkty wielkich koncernów generalnie ceny mają zbliżone na całym świecie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:29
@quanticox
"Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć" - czytanie ze zrozumieniem mówisz?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:30 3
LijoLitex napisał/a:

@Sanjizz nie jestem na garnuszku matki, pracuję na siebie. Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć, natomiast jeśli chodzi o dzieci, to nie robi się ich, jeśli nie ma się stabilności finansowej, to chyba oczywiste, na moją emeryturę nie będzie dymać nikt inny tylko JA.

I już brak towjej wiedzy się kłania nie pracujesz na swoją emerturę pracujesz na emeryturę dla swoich dziadków, ojców ale żyj dalej w błogim śnie napisz jak się obudzisz
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:38 1
To autor postu jest raczej młodziachą, bo takie ogłoszenie by go nie zdziwiło inaczej. Chyba, że nowomłodobogacki.... to i nie będzie wiedział, że takie ogłoszenia często w kraju widać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:44 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:46
a gdzie ten chłop co te dzieci zrobił, podniósł spodnie i poszedł?

niestety zazwyczaj uczciwość wiąże się z naiwnością...
Zgłoś
ChomikAdrian 2014-02-13, 15:47
'sporzywcze', oborze
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:49 3
Zgłoś
kunafis 2014-02-13, 15:51
no ale proszę samotna kobieta i nie idzie dawać dupy jak większość takich tępych szmat woli podjąć jakąkolwiek pracę. Szacunek
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem