📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Dawać robimy zbiórkę pieniędzy dla tej biednej Pani. Proszę wpłacać datki przez paypal na "zielak01@wp.pl".
Nie jest cholernie tanio. Tzn nie wszystko. Usługi są stosunkowo tanie, ale produkty wielkich koncernów generalnie ceny mają zbliżone na całym świecie.
@quanticox
"Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć" - czytanie ze zrozumieniem mówisz?
"Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć" - czytanie ze zrozumieniem mówisz?
LijoLitex napisał/a:
I już brak towjej wiedzy się kłania nie pracujesz na swoją emerturę pracujesz na emeryturę dla swoich dziadków, ojców ale żyj dalej w błogim śnie napisz jak się obudzisz@Sanjizz nie jestem na garnuszku matki, pracuję na siebie. Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć, natomiast jeśli chodzi o dzieci, to nie robi się ich, jeśli nie ma się stabilności finansowej, to chyba oczywiste, na moją emeryturę nie będzie dymać nikt inny tylko JA.
To autor postu jest raczej młodziachą, bo takie ogłoszenie by go nie zdziwiło inaczej. Chyba, że nowomłodobogacki.... to i nie będzie wiedział, że takie ogłoszenia często w kraju widać.
a gdzie ten chłop co te dzieci zrobił, podniósł spodnie i poszedł?
niestety zazwyczaj uczciwość wiąże się z naiwnością...
niestety zazwyczaj uczciwość wiąże się z naiwnością...
no ale proszę samotna kobieta i nie idzie dawać dupy jak większość takich tępych szmat woli podjąć jakąkolwiek pracę. Szacunek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie