Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
konto usunięte 2014-02-13, 13:37 28
Tragedia normalnie płakać się chce gdybyś mógł wyśłij mi numer tej pani na priv
Zgłoś
quark 2014-02-13, 13:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
GYVER 2014-02-13, 13:39
"Tragedia normalnie płakać się chce gdybyś mógł wyśłij mi numer tej pani na priv"
Nie posiadam niestety....
Zgłoś
pieki 2014-02-13, 13:43 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 13:46 27
"zakupy sporzywcze" jakby się uczyła za dzieciaka, to by i środki do życia się znalazły, a i samotną matką by nie była.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 13:50 351
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:03 35
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:16 2
"Dwoję" to ona ma z polskiego chyba. Chociaż jakby nie patrzeć z taką znajomością ortografii może śmiało kandydować na prezydenta.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:24 14
@LijoLitex

Co drugi Polak nie umie pisać poprawnie, a 3/4 czytać ze zrozumieniem. Jak uważasz, że znajomość ortografii zapewni ci pracę, to znaczy, ze jeszcze jesteś bachorem.

A co do babki to smutne, ale tak to jest jak się najpierw robi dzieci, a potem zastanawia. Pytanie gdzie ojciec i czemu nie płaci.
Zgłoś
nowynick 2014-02-13, 14:38 1
jak dała nr telefonu to ZUS już się na Nią sadzi. Za mała nieopodatkowaną zapłatę lub zakupy? Oj będzie surowa grzywna lub nawet areszt na parę miesięcy. Dzieci oddadzą pedalskiej parze a Ona będzie płacić na Nie alimenty.

Taki chory lecz niewykluczony niestety koniec tej historii.

Jeśli to gdzieś w okolicach Warszawy daj mi nr telefonu z tego ogłoszenia na priv. Może w domu syfu nie mam, ale dodatkowe przecieranie nie zaszkodzi, a ta kobieta resztkami honoru unosi się od żebrania wyraźnie i jałmużną chyba bym Ją uraził.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:51 8
@Sanjizz nie jestem na garnuszku matki, pracuję na siebie. Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć, natomiast jeśli chodzi o dzieci, to nie robi się ich, jeśli nie ma się stabilności finansowej, to chyba oczywiste, na moją emeryturę nie będzie dymać nikt inny tylko JA.
Zgłoś
rigsuit 2014-02-13, 14:56
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 15:13 3
Zgłoś
McKusmier 2014-02-13, 15:17 23
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem