📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Tragedia normalnie płakać się chce gdybyś mógł wyśłij mi numer tej pani na priv
"Tragedia normalnie płakać się chce gdybyś mógł wyśłij mi numer tej pani na priv"
Nie posiadam niestety....
Nie posiadam niestety....

"zakupy sporzywcze" jakby się uczyła za dzieciaka, to by i środki do życia się znalazły, a i samotną matką by nie była.

"Dwoję" to ona ma z polskiego chyba. Chociaż jakby nie patrzeć z taką znajomością ortografii może śmiało kandydować na prezydenta.

@LijoLitex
Co drugi Polak nie umie pisać poprawnie, a 3/4 czytać ze zrozumieniem. Jak uważasz, że znajomość ortografii zapewni ci pracę, to znaczy, ze jeszcze jesteś bachorem.
A co do babki to smutne, ale tak to jest jak się najpierw robi dzieci, a potem zastanawia. Pytanie gdzie ojciec i czemu nie płaci.
Co drugi Polak nie umie pisać poprawnie, a 3/4 czytać ze zrozumieniem. Jak uważasz, że znajomość ortografii zapewni ci pracę, to znaczy, ze jeszcze jesteś bachorem.
A co do babki to smutne, ale tak to jest jak się najpierw robi dzieci, a potem zastanawia. Pytanie gdzie ojciec i czemu nie płaci.
jak dała nr telefonu to ZUS już się na Nią sadzi. Za mała nieopodatkowaną zapłatę lub zakupy? Oj będzie surowa grzywna lub nawet areszt na parę miesięcy. Dzieci oddadzą pedalskiej parze a Ona będzie płacić na Nie alimenty.
Taki chory lecz niewykluczony niestety koniec tej historii.
Jeśli to gdzieś w okolicach Warszawy daj mi nr telefonu z tego ogłoszenia na priv. Może w domu syfu nie mam, ale dodatkowe przecieranie nie zaszkodzi, a ta kobieta resztkami honoru unosi się od żebrania wyraźnie i jałmużną chyba bym Ją uraził.
Taki chory lecz niewykluczony niestety koniec tej historii.
Jeśli to gdzieś w okolicach Warszawy daj mi nr telefonu z tego ogłoszenia na priv. Może w domu syfu nie mam, ale dodatkowe przecieranie nie zaszkodzi, a ta kobieta resztkami honoru unosi się od żebrania wyraźnie i jałmużną chyba bym Ją uraził.

@Sanjizz nie jestem na garnuszku matki, pracuję na siebie. Znajomość ortografii może nie zapewni mi pracy, ale dziwnym trafem to zawsze analfabeci narzekają, że tej pracy nie mogą znaleźć, natomiast jeśli chodzi o dzieci, to nie robi się ich, jeśli nie ma się stabilności finansowej, to chyba oczywiste, na moją emeryturę nie będzie dymać nikt inny tylko JA.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie