To mamy rozumieć że każdy jarający się pedalstwem/tęczą i flagą lgbt, to musi być geniusz i prawdziwy facet? Jak tak to masz nieźle sp🤬olony światopogląd
A co to ma wspólnego przygłupie? Ale logika i operatywność umysłu na poziomie Ugandy. Zarówno naziole jak i tęczowi i prawacy katolscy to zjeby genetyczne. Ogarnij umysł
A co to ma wspólnego przygłupie? Ale logika i operatywność umysłu na poziomie Ugandy. Zarówno naziole jak i tęczowi i prawacy katolscy to zjeby genetyczne. Ogarnij umysł
W takim razie powinieneś zostać politykiem, skoro ci sie nie podoba ani jedna ani druga strona, jak masz w c🤬j hajsu i ogromne wpływy żeby coś zmienić to zacznij swoją ruch/partie polityczną(w co wątpie że masz). A na chwile obecną to prędzej czy później i tak musisz wybrać strone, bo na papierze do oddania głosu na wybory parlamentarne czy na prezydenta nie możesz napisać ,, że jedna i druga strona jest zj🤬a umysłowo i macie mi dać inny wybór, bo ja tak chce-ogarnijcie umysły''. A jeżeli twoim kontr-argumentem będzie to żeby w ogóle nie iść głosować na cokolwiek, to nawet jakbyś wszystkich polaków przekonał do swojego jakże wyjątkowo wybitnego poglądu politycznego ,to i tak ci co siedzą w Sejmie pójdą głosować, także nawet wtedy twoje działania będą na marne

dzięki netowi stali się sławni,
a ja bym tego głupiego konusa w pudełku tam wysłał, niech tam robi czeledż,
wtedy by miał materiał i dziurę powiększoną w dupie
Gratuluję inteligencji i logiki.
Kaczka ma 2 nogi. Hitler miał 2 nogi. Kaczka jest Hitlerem.
Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Przyswojenie tego od początku jest trudne, ale kto powiedział że będzie łatwo.
Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.
Mowisz o Hindusach?
mam nadzieję że to wszelkiego rodzaju czarne gówno zostanie deportowane skąd przylazło
Czarne gówno przylazło do Hameryki, samo z siebie? Co ty p🤬lisz?
Mowisz o Hindusach?
Serio sugerujesz, że te napakowane karki w kominiarkach są hinduskimi mnichami demonstrującymi symbole swojej religii?

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.
Akurat to jest cytat z książki wydanej w 1960r. Czy mam stosować autocenzurę i "kaczka" zmieniać na np. "gęś"?
Czarne gówno przylazło do Hameryki, samo z siebie? Co ty p🤬lisz?
Oczywiście że nie ale wystarczy spojrzeć na nazwiska wszystkich właścicieli statków niewolniczych i okazuje się że ponad 78% z nich należało do zydów [ archive.ph/HI9vy ]
Oczywiście że nie ale wystarczy spojrzeć na nazwiska wszystkich właścicieli statków niewolniczych i okazuje się że ponad 78% z nich należało do zydów [ ]
Widzę, że polubiłeś Farrakhana? Od dawna lubisz kozojebców, czy tylko na potrzeby tej wypowiedzi? KKK, jak mniemam to od Ku Klux Klan, tępi nie tylko bambusów, ale i wszystkich obcych? Czyż nie tak?
Widzę, że polubiłeś Farrakhana? Od dawna lubisz kozojebców, czy tylko na potrzeby tej wypowiedzi? KKK, jak mniemam to od Ku Klux Klan, tępi nie tylko bambusów, ale i wszystkich obcych? Czyż nie tak?
Jeśli się kogoś cytuje to nie oznacza od razu że się go popiera. kozojebcy też mają swoje dziwne przekonania lecz nie obchodzą mnie oni gdy są u siebie, lecz gdy są tu u nas [ w Europie ] to zaliczam ich na takim samym poziomie co murzynów. A tak po drugie to pejsaci są odpowiedzialni za wpuszczanie ich do nas wystarczy zobaczyć kto sponsoruje najbardziej imigracje brudasów do Europy, Ameryki północnej, Australii itd.
[ archive.ph/tqgSl ].