👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kilkunastu z🤬bów poszło na protest,
dzięki netowi stali się sławni,
a ja bym tego głupiego konusa w pudełku tam wysłał, niech tam robi czeledż,
wtedy by miał materiał i dziurę powiększoną w dupie
dzięki netowi stali się sławni,
a ja bym tego głupiego konusa w pudełku tam wysłał, niech tam robi czeledż,
wtedy by miał materiał i dziurę powiększoną w dupie
Naziści noszą kominy, niby po co?? Czyżby wstydzili się swoich poglądów?? Bo jeśli tak to wyobrażam sobie jak dużego strachu najedli się przy tym przemarszu trwającym nie dłużej niż 5 minut z jednego busa do drugiego.
htp napisał/a:
Gratuluję inteligencji i logiki.
Kaczka ma 2 nogi. Hitler miał 2 nogi. Kaczka jest Hitlerem.
Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Biała rasa się powoli budzi [oby nie za późno] z dnia na dzień jest nas więcej, mam nadzieję że to wszelkiego rodzaju czarne gówno zostanie deportowane skąd przylazło, lecz nie pozbędziemy się ich bez pozbycia się jednej, specyficznej grupy osób [z garbatymi nosami]. Jak nie wiesz czemu takie rzeczy wypisuje polecam osobiście obejrzenie tego filmu dokumentalnego [[ pl.europathelastbattle.net/watchnow-beta-test.html ] [jak coś link jest bezpieczny]] nie trzeba oglądać całego, wystarczy obejrzeć 3 pierwsze części, [trwają łącznie nieco mniej niż 3h] lecz jak wkręcicie się można zobaczyć cały [11h]. Może długie ale warte uwagi.
Przyswojenie tego od początku jest trudne, ale kto powiedział że będzie łatwo.
Przyswojenie tego od początku jest trudne, ale kto powiedział że będzie łatwo.
0_rafiks_0 napisał/a:
Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.
Mowisz o Hindusach?
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Mowisz o Hindusach?
Serio sugerujesz, że te napakowane karki w kominiarkach są hinduskimi mnichami demonstrującymi symbole swojej religii?

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.
Akurat to jest cytat z książki wydanej w 1960r. Czy mam stosować autocenzurę i "kaczka" zmieniać na np. "gęś"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie