Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Black_Hole 2024-11-17, 16:12 3
Mister_Klex napisał/a:

To mamy rozumieć że każdy jarający się pedalstwem/tęczą i flagą lgbt, to musi być geniusz i prawdziwy facet? Jak tak to masz nieźle sp🤬olony światopogląd

A co to ma wspólnego przygłupie? Ale logika i operatywność umysłu na poziomie Ugandy. Zarówno naziole jak i tęczowi i prawacy katolscy to z🤬by genetyczne. Ogarnij umysł
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-17, 16:50 2
Black_Hole napisał/a:

A co to ma wspólnego przygłupie? Ale logika i operatywność umysłu na poziomie Ugandy. Zarówno naziole jak i tęczowi i prawacy katolscy to z🤬by genetyczne. Ogarnij umysł

W takim razie powinieneś zostać politykiem, skoro ci sie nie podoba ani jedna ani druga strona, jak masz w c🤬j hajsu i ogromne wpływy żeby coś zmienić to zacznij swoją ruch/partie polityczną(w co wątpie że masz). A na chwile obecną to prędzej czy później i tak musisz wybrać strone, bo na papierze do oddania głosu na wybory parlamentarne czy na prezydenta nie możesz napisać ,, że jedna i druga strona jest zj🤬a umysłowo i macie mi dać inny wybór, bo ja tak chce-ogarnijcie umysły''. A jeżeli twoim kontr-argumentem będzie to żeby w ogóle nie iść głosować na cokolwiek, to nawet jakbyś wszystkich polaków przekonał do swojego jakże wyjątkowo wybitnego poglądu politycznego ,to i tak ci co siedzą w Sejmie pójdą głosować, także nawet wtedy twoje działania będą na marne . Musisz złożyć skargę do ludzi którzy napisali polską konstytucje ,a mianowicie rozchodzi się o art. 2 konstytucji, może w takim przypadku oni też byli z🤬bami genetycznymi.
Zgłoś
weźsięogarnij 2024-11-17, 17:21
kilkunastu z🤬bów poszło na protest,
dzięki netowi stali się sławni,
a ja bym tego głupiego konusa w pudełku tam wysłał, niech tam robi czeledż,
wtedy by miał materiał i dziurę powiększoną w dupie
Zgłoś
JakobyJakob 2024-11-17, 17:46
Naziści noszą kominy, niby po co?? Czyżby wstydzili się swoich poglądów?? Bo jeśli tak to wyobrażam sobie jak dużego strachu najedli się przy tym przemarszu trwającym nie dłużej niż 5 minut z jednego busa do drugiego.
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-17, 18:27 1
htp napisał/a:

Gratuluję inteligencji i logiki.
Kaczka ma 2 nogi. Hitler miał 2 nogi. Kaczka jest Hitlerem.

Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
RodrigoCortez 2024-11-17, 19:01
jak tak patrzę co się dzieje w US and A to nie wiem co gorsze te naziole czy bandy ne🤬dów okradające co się da i gdzie się da
Zgłoś
KKK-Goy 2024-11-17, 20:10 1
Biała rasa się powoli budzi [oby nie za późno] z dnia na dzień jest nas więcej, mam nadzieję że to wszelkiego rodzaju czarne gówno zostanie deportowane skąd przylazło, lecz nie pozbędziemy się ich bez pozbycia się jednej, specyficznej grupy osób [z garbatymi nosami]. Jak nie wiesz czemu takie rzeczy wypisuje polecam osobiście obejrzenie tego filmu dokumentalnego [[ pl.europathelastbattle.net/watchnow-beta-test.html ] [jak coś link jest bezpieczny]] nie trzeba oglądać całego, wystarczy obejrzeć 3 pierwsze części, [trwają łącznie nieco mniej niż 3h] lecz jak wkręcicie się można zobaczyć cały [11h]. Może długie ale warte uwagi.
Przyswojenie tego od początku jest trudne, ale kto powiedział że będzie łatwo.
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-17, 20:51
Adaś to nie Adolf tak jak pikabu to nie pikatchu.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2024-11-17, 21:14 1
0_rafiks_0 napisał/a:

Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.

Mowisz o Hindusach?
Zgłoś
darek1234 2024-11-17, 22:19 1
KKK-Goy napisał/a:

mam nadzieję że to wszelkiego rodzaju czarne gówno zostanie deportowane skąd przylazło

Czarne gówno przylazło do Hameryki, samo z siebie? Co ty p🤬lisz?
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-17, 22:30
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Mowisz o Hindusach?

Serio sugerujesz, że te napakowane karki w kominiarkach są hinduskimi mnichami demonstrującymi symbole swojej religii?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
htp 2024-11-18, 9:42
Geraldinio napisał/a:

Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.

Akurat to jest cytat z książki wydanej w 1960r. Czy mam stosować autocenzurę i "kaczka" zmieniać na np. "gęś"?
Zgłoś
KKK-Goy 2024-11-18, 17:57
darek1234 napisał/a:

Czarne gówno przylazło do Hameryki, samo z siebie? Co ty p🤬lisz?

Oczywiście że nie ale wystarczy spojrzeć na nazwiska wszystkich właścicieli statków niewolniczych i okazuje się że ponad 78% z nich należało do zydów [ archive.ph/HI9vy ]
Zgłoś
darek1234 2024-11-18, 18:44
KKK-Goy napisał/a:

Oczywiście że nie ale wystarczy spojrzeć na nazwiska wszystkich właścicieli statków niewolniczych i okazuje się że ponad 78% z nich należało do zydów [ ]

Widzę, że polubiłeś Farrakhana? Od dawna lubisz kozojebców, czy tylko na potrzeby tej wypowiedzi? KKK, jak mniemam to od Ku Klux Klan, tępi nie tylko bambusów, ale i wszystkich obcych? Czyż nie tak?
Zgłoś
KKK-Goy 2024-11-18, 20:43
@darek1234:

darek1234 napisał/a:

Widzę, że polubiłeś Farrakhana? Od dawna lubisz kozojebców, czy tylko na potrzeby tej wypowiedzi? KKK, jak mniemam to od Ku Klux Klan, tępi nie tylko bambusów, ale i wszystkich obcych? Czyż nie tak?

Jeśli się kogoś cytuje to nie oznacza od razu że się go popiera. ko🤬y też mają swoje dziwne przekonania lecz nie obchodzą mnie oni gdy są u siebie, lecz gdy są tu u nas [ w Europie ] to zaliczam ich na takim samym poziomie co murzynów. A tak po drugie to pejsaci są odpowiedzialni za wpuszczanie ich do nas wystarczy zobaczyć kto sponsoruje najbardziej imigracje brudasów do Europy, Ameryki północnej, Australii itd.
[ archive.ph/tqgSl ].
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie