Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednak mam pytanie: sprawdziłeś źródła dokładnie? Ja wiem, że Ż__zi odpowiadają za wszystkie wojny na świecie, ale... zadam jeszcze jedno pytanie: wiesz, że za KKK odpowiedzialność ponoszą Ż__zi?
To dobrze . A na temat KKK, wiem o tym. Ale po prostu zdaje mi się to jest organizacja szeroko popierana i znana na tej stronie więc nie miałem pomysłu na lepszą nazwę gdy na szybko tworzyłem konto.
Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.
Ale wiesz, że swastyka w różnych odmianach była na godłach i flagach nawet tysiące lat przed hitlerem?

To dobrze . A na temat KKK, wiem o tym. Ale po prostu zdaje mi się to jest organizacja szeroko popierana i znana na tej stronie więc nie miałem pomysłu na lepszą nazwę gdy na szybko tworzyłem konto.
No dobrze, ale ten którego cytujesz nie jest czarny, chyba że na potrzeby dyskusji jest biały, bo w takim razie i Ż__zi, którzy odpowiadają za KKK są biali, tak?
Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.
pecie myślisz ze jest tylko jedna sfastyka ?? lewacki z🤬b
pecie myślisz ze jest tylko jedna sfastyka ?? lewacki z🤬b
Masz racje cioto! To na pewno wyznawcy hiduizmu

[ Dodano 2024-11-23, 18:38 ]
Ale wiesz, że swastyka w różnych odmianach była na godłach i flagach nawet tysiące lat przed hitlerem?
Geniusz! EuGeniusz! Oni na pewno nie maja nic wspolnego z zabawami w nazizm....w ogole

morda tam, cioto!
naucz sie pisać lewacka p🤬do niemyta bo poskakujesz Słowiańskiej kultury
bo poskakujesz Słowiańskiej kultury
no.....poskakuje

wlacz sobie "Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem". Bedziesz mial do czego trzepac. I nie zapomnij o swastyce na ramieniu!

Co za dzban!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie