@:
Jeśli się kogoś cytuje to nie oznacza od razu że się go popiera. kozojebcy też mają swoje dziwne przekonania lecz nie obchodzą mnie oni gdy są u siebie, lecz gdy są tu u nas [ w Europie ] to zaliczam ich na takim samym poziomie co murzynów. A tak po drugie to pejsaci są odpowiedzialni za wpuszczanie ich do nas wystarczy zobaczyć kto sponsoruje najbardziej imigracje brudasów do Europy, Ameryki północnej, Australii itd.
[ ].
Jednak mam pytanie: sprawdziłeś źródła dokładnie? Ja wiem, że Żydzi odpowiadają za wszystkie wojny na świecie, ale... zadam jeszcze jedno pytanie: wiesz, że za KKK odpowiedzialność ponoszą Żydzi?
Jednak mam pytanie: sprawdziłeś źródła dokładnie? Ja wiem, że Żydzi odpowiadają za wszystkie wojny na świecie, ale... zadam jeszcze jedno pytanie: wiesz, że za KKK odpowiedzialność ponoszą Żydzi?
To dobrze . A na temat KKK, wiem o tym. Ale po prostu zdaje mi się to jest organizacja szeroko popierana i znana na tej stronie więc nie miałem pomysłu na lepszą nazwę gdy na szybko tworzyłem konto.
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.
Ale wiesz, że swastyka w różnych odmianach była na godłach i flagach nawet tysiące lat przed hitlerem?
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
To dobrze . A na temat KKK, wiem o tym. Ale po prostu zdaje mi się to jest organizacja szeroko popierana i znana na tej stronie więc nie miałem pomysłu na lepszą nazwę gdy na szybko tworzyłem konto.
No dobrze, ale ten którego cytujesz nie jest czarny, chyba że na potrzeby dyskusji jest biały, bo w takim razie i Żydzi, którzy odpowiadają za KKK są biali, tak?
Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to c🤬l i ameba umyslowa.
pecie myślisz ze jest tylko jedna sfastyka ?? lewacki zjeb
pecie myślisz ze jest tylko jedna sfastyka ?? lewacki zjeb
Masz racje cioto! To na pewno wyznawcy hiduizmu

[ Dodano 2024-11-23, 18:38 ]
Ale wiesz, że swastyka w różnych odmianach była na godłach i flagach nawet tysiące lat przed hitlerem?
Geniusz! EuGeniusz! Oni na pewno nie maja nic wspolnego z zabawami w nazizm....w ogole

Masz racje cioto! To na pewno wyznawcy hiduizmu
Geniusz! EuGeniusz! Oni na pewno nie maja nic wspolnego z zabawami w nazizm....w ogole
kozojebie sfastyka jest w kazdej kulturze słowianie mają swoja pecie
kozojebie sfastyka jest w kazdej kulturze słowianie mają swoja pecie
Oderwales sie od walenia konia na widok swastyki? Mowimy o konkretnej sytuacji, konkretnym filmiku i symbolu.
NIe rob z siebie blazna cioto.
Oderwales sie od walenia konia na widok swastyki? Mowimy o konkretnej sytuacji, konkretnym filmiku i symbolu.
NIe rob z siebie blazna cioto.
ciota cie zrobiła kozojebie i gdzie tam masz sformułowanie do tej jednej cioto ? wyliż mi dupe i nażryj sie ówna lewacka p🤬do
ciota cie zrobiła kozojebie i gdzie tam masz sformułowanie do tej jednej cioto ? wyliż mi dupe i nażryj sie ówna lewacka p🤬do
morda tam, cioto!
morda tam, cioto!
naucz sie pisać lewacka p🤬do niemyta bo poskakujesz Słowiańskiej kultury
bo poskakujesz Słowiańskiej kultury
no.....poskakuje

wlacz sobie "Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem". Bedziesz mial do czego trzepac. I nie zapomnij o swastyce na ramieniu!

Co za dzban!

no.....poskakuje
wlacz sobie "Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem". Bedziesz mial do czego trzepac. I nie zapomnij o swastyce na ramieniu!
Co za dzban!
dzban to cie robił z kozą tęczowa p🤬do wole już up🤬lić ci łeb i nasrać do szyi