Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
banerr 2024-10-09, 21:17 3
Może mu ją amputują.
Zgłoś
Goliat777 2024-10-09, 21:49 1
Bo motop🤬da w głowie zamiast mózgu..ma gówno mój drogi..
I dlatego łamie nogi.
A. Mickiewicz...
Zgłoś
Lee225 2024-10-09, 23:30
Goliat777 napisał/a:

Bo motop🤬da w głowie zamiast mózgu..ma gówno mój drogi..
I dlatego łamie nogi.
A. Mickiewicz...

Ooo patrzcie na tego w czerwcu na wakacje się zarejestrował i jak widać głupi głupotę dla wirtualnej aprobaty pochłonie w ciągu chwili. Ciekawi mnie co ma w głowie taka sadystyczna sadolp🤬da z krwi i kości jak Ty? Wiemy ,że nie ma tam już mózgu i własnej woli/zdania bo papla w kółko jedno i to samo jak część tych forumowych idiotów.
Zgłoś
dwakilo 2024-10-10, 0:19
Ciekawe, że poznańskie określenie nogi (gira) wchodzi do powszechnego użytku.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-10, 2:21 2
dwakilo napisał/a:

Odkąd pamiętam to w Warszawie się tak mówiło. Ewentualnie szkity, kulasy,
Zgłoś
BękartProboszcza 2024-10-10, 8:14 1
dwakilo napisał/a:

Poznańskie to są pyry a nie giry
Zgłoś
draxidox 2024-10-10, 8:46 2
Od tego są wysokie buty motocyklowe, ale po co, przecież to w stuncie przeszkadza... Z resztą, stunt to na zawodach jest, a tutaj to wyczajne palenie głupa i popisówka.

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
aligator 2024-10-10, 9:00 1
Na Śląsku również mówi się gira lub szfaja
Zgłoś
dwakilo 2024-10-10, 9:27 1
BękartProboszcza napisał/a:

Poznańskie to są pyry a nie giry

W antrejce na ryczce
Stały pyry w tytce.
Przyszła niuda, spucła pyry,
A w wymborku myła giry.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Espen 2024-10-10, 10:21 3
draxidox napisał/a:

Od tego są wysokie buty motocyklowe, ale po co, przecież to w stuncie przeszkadza... Z resztą, stunt to na zawodach jest, a tutaj to wyczajne palenie głupa i popisówka.

O to, to.
Nie chciało się butów zakładać to c🤬j mu w dupę i na jego stopę.

podpis użytkownika

I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zgłoś
Goliat777 2024-10-10, 21:18
.

[ Dodano 2024-10-10, 21:25 ]
Lee225 napisał/a:

Ooo patrzcie na tego w czerwcu na wakacje się zarejestrował i jak widać głupi głupotę dla wirtualnej aprobaty pochłonie w ciągu chwili. Ciekawi mnie co ma w głowie taka sadystyczna sadolp🤬da z krwi i kości jak Ty? Wiemy ,że nie ma tam już mózgu i własnej woli/zdania bo papla w kółko jedno i to samo jak część tych forumowych idiotów.

Ooo patrzcie ten co ma p🤬dę między nogami się wymądrza. Od 12 lat próbujesz sobie minete zrobić ale ci nie wychodzi i wyrzucasz tu swoje brudne oślizgłe emocje gówno ćwoku. Każdy ma w głowie więcej niż ty nawet te Hindusy rażone prądem.
Poza tym żeby z tobą prowadzić jakąkolwiek rozmowę to musiałbym się położyć, żeby być na twoim poziomie.

[ Dodano 2024-10-10, 21:26 ]
Lee225 napisał/a:

Ooo patrzcie ten co ma p🤬dę między nogami się wymądrza. Od 12 lat próbujesz sobie minete zrobić ale ci nie wychodzi i wyrzucasz tu swoje brudne oślizgłe emocje gówno ćwoku. Każdy ma w głowie więcej niż ty nawet te Hindusy rażone prądem.
Poza tym żeby z tobą prowadzić jakąkolwiek rozmowę to musiałbym się położyć, żeby być na twoim poziomie.
Zgłoś
Lee225 2024-10-11, 11:08
Goliat777 napisał/a:

.

Tak Cię to pajacu zabolało ,że z podniecenia zacytowałeś aż dwa razy. Jak się do kogoś zwracasz pisząc "Ci", "Ty" to pisz z dużej litery. Żeby prowadzić ze mną rozmowę musisz się najpierw pozbierać i zainwestować w naukę poprawnego pisania. Teraz uciekaj spać bo jutro do szkoły musisz wstać... wakacje się już skończyły.
Zgłoś
Goliat777 2024-10-13, 14:56
Lee225 napisał/a:

Tak Cię to pajacu zabolało ,że z podniecenia zacytowałeś aż dwa razy. Jak się do kogoś zwracasz pisząc "Ci", "Ty" to pisz z dużej litery. Żeby prowadzić ze mną rozmowę musisz się najpierw pozbierać i zainwestować w naukę poprawnego pisania. Teraz uciekaj spać bo jutro do szkoły musisz wstać... wakacje się już skończyły.

P🤬do oślizgła ..każdym kolejnym wpisem pokazujesz jak jesteś słabą istotą. To ty pokazujesz jak bardzo ciebie to boli. Pisząc do mnie jesteś jak owsik zagrzebujacy się w gównie. Pisząc do ciebie nie zobaczysz dużego "Ci" i "Ty" bo nic nie znaczysz dla mnie i nie ujrzysz szacunku z mojej strony. Jak miałbyś choć trochę inteligencji w tym pustym dzbanie ,który dźwiga twoja szyja ..to byś się domyślił że celowo pisze z małej litery zwracając się do ciebie.
Idź teraz wypłacz się w majtki kolegi i porztymaj go za siusiaka.
Zgłoś
Lee225 2024-10-13, 23:24
Goliat777 napisał/a:

P🤬do oślizgła ..każdym kolejnym wpisem pokazujesz jak jesteś słabą istotą. To ty pokazujesz jak bardzo ciebie to boli. Pisząc do mnie jesteś jak owsik zagrzebujacy się w gównie. Pisząc do ciebie nie zobaczysz dużego "Ci" i "Ty" bo nic nie znaczysz dla mnie i nie ujrzysz szacunku z mojej strony. Jak miałbyś choć trochę inteligencji w tym pustym dzbanie ,który dźwiga twoja szyja ..to byś się domyślił że celowo pisze z małej litery zwracając się do ciebie.
Idź teraz wypłacz się w majtki kolegi i porztymaj go za siusiaka.

Podniecenie sięga zenitu widać i zaraz dostaniesz udaru W poprawnym pisaniu nie chodzi o szacunek tylko o poprawność. Jesteś analfabetą, a w dodatku półgłówkiem bo nie potrafisz tego zrozumieć. Do pisania poprawną polszczyzną dopisujesz teorie o szacunku. Pierwszy komentarz jak i reszta twoich postów potwierdzają jakim wpływowym dzbanem jesteś.

Twój szacunek jest jak flaga LGBT. Nikomu na na niej nie zależy i każdy ma ją w c🤬ju. Nadal jestem za tym abyś wykupił lekcje z naszego ojczystego języka.
Zgłoś