I dlatego łamie nogi.
A. Mickiewicz...
Bo motop🤬da w głowie zamiast mózgu..ma gówno mój drogi..
I dlatego łamie nogi.
A. Mickiewicz...
Ooo patrzcie na tego w czerwcu na wakacje się zarejestrował i jak widać głupi głupotę dla wirtualnej aprobaty pochłonie w ciągu chwili. Ciekawi mnie co ma w głowie taka sadystyczna sadolp🤬da z krwi i kości jak Ty? Wiemy ,że nie ma tam już mózgu i własnej woli/zdania bo papla w kółko jedno i to samo jak część tych forumowych idiotów.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Ciekawe, że poznańskie określenie nogi (gira) wchodzi do powszechnego użytku.
Odkąd pamiętam to w Warszawie się tak mówiło. Ewentualnie szkity, kulasy,
Ciekawe, że poznańskie określenie nogi (gira) wchodzi do powszechnego użytku.
Poznańskie to są pyry a nie giry
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.Poznańskie to są pyry a nie giry
W antrejce na ryczce
Stały pyry w tytce.
Przyszła niuda, spucła pyry,
A w wymborku myła giry.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Od tego są wysokie buty motocyklowe, ale po co, przecież to w stuncie przeszkadza... Z resztą, stunt to na zawodach jest, a tutaj to wyczajne palenie głupa i popisówka.
O to, to.
Nie chciało się butów zakładać to c🤬j mu w dupę i na jego stopę.
podpis użytkownika
I tak się powoli żyje na tej wsi.[ Dodano 2024-10-10, 21:25 ]
Ooo patrzcie na tego w czerwcu na wakacje się zarejestrował i jak widać głupi głupotę dla wirtualnej aprobaty pochłonie w ciągu chwili. Ciekawi mnie co ma w głowie taka sadystyczna sadolp🤬da z krwi i kości jak Ty? Wiemy ,że nie ma tam już mózgu i własnej woli/zdania bo papla w kółko jedno i to samo jak część tych forumowych idiotów.
Ooo patrzcie ten co ma p🤬dę między nogami się wymądrza. Od 12 lat próbujesz sobie minete zrobić ale ci nie wychodzi i wyrzucasz tu swoje brudne oślizgłe emocje gówno ćwoku. Każdy ma w głowie więcej niż ty nawet te Hindusy rażone prądem.
Poza tym żeby z tobą prowadzić jakąkolwiek rozmowę to musiałbym się położyć, żeby być na twoim poziomie.
[ Dodano 2024-10-10, 21:26 ]
Ooo patrzcie ten co ma p🤬dę między nogami się wymądrza. Od 12 lat próbujesz sobie minete zrobić ale ci nie wychodzi i wyrzucasz tu swoje brudne oślizgłe emocje gówno ćwoku. Każdy ma w głowie więcej niż ty nawet te Hindusy rażone prądem.
Poza tym żeby z tobą prowadzić jakąkolwiek rozmowę to musiałbym się położyć, żeby być na twoim poziomie.
.
Tak Cię to pajacu zabolało ,że z podniecenia zacytowałeś aż dwa razy. Jak się do kogoś zwracasz pisząc "Ci", "Ty" to pisz z dużej litery. Żeby prowadzić ze mną rozmowę musisz się najpierw pozbierać i zainwestować w naukę poprawnego pisania. Teraz uciekaj spać bo jutro do szkoły musisz wstać... wakacje się już skończyły.
Tak Cię to pajacu zabolało ,że z podniecenia zacytowałeś aż dwa razy. Jak się do kogoś zwracasz pisząc "Ci", "Ty" to pisz z dużej litery. Żeby prowadzić ze mną rozmowę musisz się najpierw pozbierać i zainwestować w naukę poprawnego pisania. Teraz uciekaj spać bo jutro do szkoły musisz wstać... wakacje się już skończyły.
P🤬do oślizgła ..każdym kolejnym wpisem pokazujesz jak jesteś słabą istotą. To ty pokazujesz jak bardzo ciebie to boli. Pisząc do mnie jesteś jak owsik zagrzebujacy się w gównie. Pisząc do ciebie nie zobaczysz dużego "Ci" i "Ty" bo nic nie znaczysz dla mnie i nie ujrzysz szacunku z mojej strony. Jak miałbyś choć trochę inteligencji w tym pustym dzbanie ,który dźwiga twoja szyja ..to byś się domyślił że celowo pisze z małej litery zwracając się do ciebie.
Idź teraz wypłacz się w majtki kolegi i porztymaj go za siusiaka.
P🤬do oślizgła ..każdym kolejnym wpisem pokazujesz jak jesteś słabą istotą. To ty pokazujesz jak bardzo ciebie to boli. Pisząc do mnie jesteś jak owsik zagrzebujacy się w gównie. Pisząc do ciebie nie zobaczysz dużego "Ci" i "Ty" bo nic nie znaczysz dla mnie i nie ujrzysz szacunku z mojej strony. Jak miałbyś choć trochę inteligencji w tym pustym dzbanie ,który dźwiga twoja szyja ..to byś się domyślił że celowo pisze z małej litery zwracając się do ciebie.
Idź teraz wypłacz się w majtki kolegi i porztymaj go za siusiaka.
Podniecenie sięga zenitu widać i zaraz dostaniesz udaru W poprawnym pisaniu nie chodzi o szacunek tylko o poprawność. Jesteś analfabetą, a w dodatku półgłówkiem bo nie potrafisz tego zrozumieć. Do pisania poprawną polszczyzną dopisujesz teorie o szacunku. Pierwszy komentarz jak i reszta twoich postów potwierdzają jakim wpływowym dzbanem jesteś.
Twój szacunek jest jak flaga LGBT. Nikomu na na niej nie zależy i każdy ma ją w c🤬ju. Nadal jestem za tym abyś wykupił lekcje z naszego ojczystego języka.