Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j................3 2017-01-10, 16:13 12
Powinno się mierzyć poziom samodzielności jakimś testem na iq przed wydaniem prawa jazdy, wielu ludzi udowadnia słuszność tej myśli. Tamta pani zaparkowała na łuku a miała do okoła kilkanaście metrów dalej pełno miejsca.
Zgłoś
Kluseczek 2017-01-10, 17:02 2
stara p🤬da z pieseczkiem bełkocze pod nosem ciekawe co wypiła może borygo ? bo podobno po tym sie nie rzygo
Zgłoś
Essent 2017-01-10, 17:35
Policjant znał angielski w stopniu porozumiewawczym...To nie może być prawda
Zgłoś
cuurniprime 2017-01-10, 20:02 4
Ale Irlandczycy dobre chłopy. Fajnie się z nimi pije
Zgłoś
M................e 2017-01-10, 21:08 16
Nie lubie tego programu bo telewizja wymusza na nich bycie c🤬jem. Ale ta babka z pieskiem to jakaś totalna paranoja ten jej showbiznes to chyba burdel.
Zgłoś
z................k 2017-01-11, 1:09 12
Pierwszą p🤬dę pouczyli- powinni jej dać z grubej rury 500zł, za brak wyobraźni i pusty łeb a potem czepią się kogoś kto normalnie jedzie za byle gówno pod pretekstem stwarzania zagrożenia...
Zgłoś
barszczzuszkami 2017-01-11, 1:25 1
Ale z drugiej strony 0.21 promila to przecież kpina, po jednym piwie by tyle wyszło. Podobno w Polsce wszyscy takie mocne głowy mają a mniejsza tolerancja niż na zachodzie.
Żeby nie było - ja nie jeżdżę nawet po piwie, ale uważam, że tę granicę powinno się podnieść.
Zgłoś
i................7 2017-01-11, 1:45 4
barszczzuszkami napisał/a:

Ale z drugiej strony 0.21 promila to przecież kpina

nie promila tylko mg. czyli 0.42 promila
Zgłoś
z................k 2017-01-11, 2:24 1
@2up, też uważam, że powinno być można wypić piwo czy dwa, i jeśli kierowca uzna, że jest w stanie bezpiecznie prowadzić, powinien móc to robić. Ba, takie coś by działało, gdyby policja nie mogła robić łapanek, a jedynie zatrzymywać kierowców którze nie jechali normalnie.
Człowiek z normalną głową wie, że po dwóch piwach ma delikatnie opóźniony (a na pewno nie lepszy) czas reakcji, pogorszony refleks i koncentrację, i tak samo jak do warunków na drodze, powinien do tego dostosować prędkość.
Ale niestety- tutaj jest polska, jeśli ludzie dostaną palec to będą chcieli rękę, potrzebna jest kultura i jakiś kręgosłup moralny, a tego prawem nie da się zmienić.
Zgłoś
kaczakaka 2017-01-11, 3:05 3
@up idź się zabij zanim kogoś rozjebiesz na drodze. Błagam.

podpis użytkownika

Trolling is a art.
Zgłoś
N................a 2017-01-11, 3:54 2
iksik7 napisał/a:

nie promila tylko mg. czyli 0.42 promila

0,21mg/l to 0,44 promila, tak dla ścisłości.
zbijok napisał/a:

Człowiek z normalną głową wie, że po dwóch piwach ma delikatnie opóźniony (a na pewno nie lepszy) czas reakcji, pogorszony refleks i koncentrację, i tak samo jak do warunków na drodze, powinien do tego dostosować prędkość.

Nie mogę się z tym zgodzić. Na swoim przykładzie wiem, że najlepszy czas reakcji i refleks mam po właśnie po wypiciu dwóch piw, najlepszym dowodem są gry komputerowe - w cs go czy w wyścigach samochodowych biję wtedy swoje życiowe rekordy (tak, stary, a zagrać jeszcze lubi). Znika stres, człowiek ma pewniejsze ruchy. Z resztą, było to udowodnione w niejednym badaniu z użyciem samochodu, nie komputera. Natomiast co innego, gdy alkohol mamy we krwi już jakiś czas i jedziemy na kacu - wtedy wyniki na pewno będą gorsze.
Zgłoś
Xian5 2017-01-11, 10:51
Zgadzam się, ustanowiłem kilka ładnych rekordów w wyścigach i to przy 3 browarach, gorzej było dopiero przy szóstym
Zgłoś
bollol_stern 2017-01-11, 11:24 3
Ja mam najlepszy refleks po 10 piwach, a jak pół literka opracuję to też mam dobry refleks. Zasadniczo mógłbym prowadzić , może nawet lepiej niż chodzić.
Zgłoś
saikomiki 2017-01-11, 11:46 4
@Tych wszystkim zjebom powyżej co lubią/ uważają, że można jeździć po alkoholu:

Serdecznie Wam życzę by Waszą matkę/córkę/ żonę czy cokolwiek p🤬lnął autem taki kierowca z 0.4 promila (po dwóch piwkach, no 'może 50-tce śliwowicy').

Mnie mniej dotkliwa rzecz spotkała, bo taki sk🤬iel mi psa potrącił jak miałem jakieś 10 lat.
Ale wam życzę by wam jebnął np. matkę. Może wtedy zrozumiecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie