Interesujące, piwko leci. Mnie by nie zalało a i bym szczęśliwy był bo połowę rzeszy by zmiotło xD
jezeli lod ma wieksza objetosc niz woda to dlaczego roztopienie sie lodowcow ktore sa w wiekszosci pod woda spowoduje podniesienie sie poziomu morza?
Malo kto wie że w trakcie jak roztapiają się lądolody, płyty tektoniczne na których występują podnoszą. Wygląda to mniej więcej tak jakby nacisnąć krę na wodzie, to się obniży jej poziom, a jak puścicie to się z powrotem wynurzy.

Ja p🤬le jakie brednie xd nie widrze, ze w gimnazjum nie uczyli o tym... Poziom wod nie wzroslby nawet o cm. Oddajcie pieniadze za edukacje debile...
@up Napisał koleś, który pisze "xd", "widrze" i zapomina że istnieje takie coś jak polskie znaki.

A prawo archimedesa gdzie ? Nawet gdyby jakimś cudem lodowce sie stopiły, poziom wód nei podniósł by sie nawet o milimetr. Głupie p🤬lenie.

Robi9n napisał/a:
@up Napisał koleś, który pisze "xd", "widrze" i zapomina że istnieje takie coś jak polskie znaki.
Zamknij k🤬a ryj... Stanal Ci, ze wytknales komus litdrowki? pisze z komorki i w bh🤬ju mam bledy. Ale inteqnetowy inteligent musi jebnac posta tylko po to, zeby pokazac jak oswieca umysly. Zdychaj polaczku.
65 metrów? smieszni k🤬a jestescie. udowodnijcie mi obliczeniowo, że po stopieniu całego lodu na ziemi poziom wód się podwyższy o więcej niż 2 metry.