👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leszek8 napisał/a:
Sprawdźcie sami.
I po co się ośmieszasz wstawiając takie głupie filmiki?

Olbrzymia część lodu znajduje się na lądach, zwłaszcza na Antarktydzie i Grenlandii i po roztopieniu dopiero spłynie do wody. Jak już koniecznie musisz mieć szklankę, żeby pojąć tą oczywistą oczywistość to połóż te kostki lodu na szklance, np. na zakrywającym je sitku i rozdziawiaj paszcze ze zdumienia.
edit:
@up, widzę że Korwin, krewowany na takiego arcy mądrego człowieka też jest idiotą wrzucającym kostki lodu do szklanki.

ellsworth napisał/a:
@up, widzę że Korwin, krewowany na takiego arcy mądrego człowieka też jest idiotą wrzucającym kostki lodu do szklanki.
Widzę że lewaki jak zwyklę świecą siłą argumentów
Korwin dobrze prawi. Każdy kto zna podstawy fizyki wie, że globalne ocieplenie to ściema kreowana przez media dla nabicia kasy.

Może Czechy nie mają dojścia do morza, ale znając życie mają więcej armatorów pod swoją flagą niż my:)

Nie od dzis wladcy tego swiata i ich poplecznicy, wymyslaja jakies bajki dla ciemnoty, by otworzyc ich portfele.
Ludzie XXIw. czytajac o egipskich, rzymskich niewolnikach czy europejskiej gawiedzi z czasow inkwizycji, uwaza ze sa w o wiele lepszej sytuacji niz tamci ludzie. Zapominajac o tym ze obecna ,,wolnosc" jest jeszcze bardziej kontrolowana niz egzystencja rzymskiego niewolnika...
Ludzie XXIw. czytajac o egipskich, rzymskich niewolnikach czy europejskiej gawiedzi z czasow inkwizycji, uwaza ze sa w o wiele lepszej sytuacji niz tamci ludzie. Zapominajac o tym ze obecna ,,wolnosc" jest jeszcze bardziej kontrolowana niz egzystencja rzymskiego niewolnika...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie