Kiedyś podobną akcję widziałem na żywo, starszej kobiecie jakiś Seba zerwał łańcuszek wyskakując z tramwaju tuż przed zamknięciem drzwi i zniknął w podziemiach Centrum. Sam łańcuszek c🤬j, obolała babcia mówiła, że nie pamiątka, ale co ją współpasażerowie musieli uspakajać żeby zawału nie dostała...
Ten c🤬j to samo życie małego dziecka dla kilkuset złotych łupu? Mam nadzieję, że to jeden z tych Da Silvów co mu gdzieś na głównej Sadola rozsierdzony tłum wymierza porządny samosąd...
nowynick napisał/a:
Kiedyś podobną akcję widziałem na żywo, starszej kobiecie jakiś Seba zerwał łańcuszek wyskakując z tramwaju tuż przed zamknięciem drzwi i zniknął w podziemiach Centrum. Sam łańcuszek c🤬j, obolała babcia mówiła, że nie pamiątka, ale co ją współpasażerowie musieli uspakajać żeby zawału nie dostała...
Ten c🤬j to samo życie małego dziecka dla kilkuset złotych łupu? Mam nadzieję, że to jeden z tych Da Silvów co mu gdzieś na głównej Sadola rozsierdzony tłum wymierza porządny samosąd...
Jeśli kiedykolwiek znajdzie się partia polityczna z jajami która obieca eksterminacje Sebiksów to głosuję w ciemno.
Dla takiego sk🤬iela rak odbytu to najniższa kara
Budrys2000 napisał/a:
Dla takiego sk🤬iela rak odbytu to najniższa kara
Co tu wszyscy mają z tym odbytem? Czemu nie rak płuc, albo mózgu?
S................i
2019-07-05, 15:24
@up
Bo taki Sebek nie ma mózgu, a raka płuc prędzej czy później i tak dostanie od szlugów (o ile przeżyje).
S................c
2019-07-05, 15:26
- Chciał ukraść naszyjnik.
- Porwał matkę z dzieckiem...
A................r
2019-07-06, 16:04
elegancko prawie udało mu się załatwić gówniaka, jak ja nienawidzę bachorów jakbym mógł to bym je rozp🤬alał petardami