CrazyChocolate, on przynajmniej nie wstydzi się na trzeźwo zagadać do dziewczyny
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
mam wrażenie że rezyser baaaardzo lubi spasione laski.
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.

Ja tam mam w dupie "Pamiętniki z wakacji".
"Będę grał w grę" i nie mam czasu oglądać.
"Będę grał w grę" i nie mam czasu oglądać.

marnotrawna napisał/a:
CrazyChocolate, on przynajmniej nie wstydzi się na trzeźwo zagadać do dziewczyny
![]()
Dziękuję

marnotrawna napisał/a:
![]()
Na trzeźwo? On chyba jak Obelix wpadł w dzieciństwie do kotła tyle że z pigułami i go do tej pory trzyma

Nie ma to jak jechać na stereotypach o informatykach-okularnikach-prawiczkach-debilach. Gdzie strugają takich pajaców co to kręcą?
ps. nawet za przeproszeniem informatyk nie byłby takim z🤬bem i nie zagadywał do laski (czy tam fiszbinowca) w taki sposób.
ps. nawet za przeproszeniem informatyk nie byłby takim z🤬bem i nie zagadywał do laski (czy tam fiszbinowca) w taki sposób.

darecki328 napisał/a:
mam wrażenie że rezyser baaaardzo lubi spasione laski.

wszystko zależy od punktu widzenia

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Dyskusje na temat tego zj🤬ego programu uważam za wielce bezsensowne. Ludzie k🤬a nad czym wy filozofujecie? To można porównać do dywagacji na temat diety psa, który nasrał na środku chodnika.
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!Cytat:
On chyba jak Obelix wpadł w dzieciństwie do kotła tyle że z pigułami i go do tej pory trzyma
mi się zdaje, że to po lewej to "ona"

papasmerf111 napisał/a:
skąd oni biorą takich przyjebów...
No widzisz, to tacy co siedzą całymi dniami przed komputerem, nołlajfy.

całe szczęście, że jest zbiorczy na te pamiętniki i inne c🤬jostwa

I znowu tłusta baba z chudym kolesiem.. co oni k🤬a w tym programie?