📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyChocolate, on przynajmniej nie wstydzi się na trzeźwo zagadać do dziewczyny

Ja tam mam w dupie "Pamiętniki z wakacji".
"Będę grał w grę" i nie mam czasu oglądać.
"Będę grał w grę" i nie mam czasu oglądać.

marnotrawna napisał/a:
CrazyChocolate, on przynajmniej nie wstydzi się na trzeźwo zagadać do dziewczyny
![]()
Dziękuję

marnotrawna napisał/a:
![]()
Na trzeźwo? On chyba jak Obelix wpadł w dzieciństwie do kotła tyle że z pigułami i go do tej pory trzyma

Nie ma to jak jechać na stereotypach o informatykach-okularnikach-prawiczkach-debilach. Gdzie strugają takich pajaców co to kręcą?
ps. nawet za przeproszeniem informatyk nie byłby takim z🤬bem i nie zagadywał do laski (czy tam fiszbinowca) w taki sposób.
ps. nawet za przeproszeniem informatyk nie byłby takim z🤬bem i nie zagadywał do laski (czy tam fiszbinowca) w taki sposób.

darecki328 napisał/a:
mam wrażenie że rezyser baaaardzo lubi spasione laski.

wszystko zależy od punktu widzenia

Cytat:
On chyba jak Obelix wpadł w dzieciństwie do kotła tyle że z pigułami i go do tej pory trzyma
mi się zdaje, że to po lewej to "ona"

papasmerf111 napisał/a:
skąd oni biorą takich przyjebów...
No widzisz, to tacy co siedzą całymi dniami przed komputerem, nołlajfy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie