Ta, a później "psa uśpić, bo groźny". Zagnała go do kąta i osaczyła, to wiadome że się bronił .
Dobrze piesio zrobił. Typo ma podejście i ruchy toksycznej szmaty, a zwierzęta to wyczuwają.
Syn_Milionera napisał/a:
Jak szmata była toksyczna to pewnie się piesio zatruł.Typo ma podejście i ruchy toksycznej szmaty, a zwierzęta to wyczuwają.
Głupia p🤬da zrobiła wszystko czego nie powinna robić żeby nie zostać uj🤬ą.
Ja p🤬le przecież każdy debil wie że obcego psa za szyję się nie łapie bo od razu ugryzie
Po c🤬j go zaczepiała, tym razem atak był uzasadniony

podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Psa do schroniska na psychiczną rehabilitację, a śmieci do utylizacji.
podpis użytkownika
"Gdy jesz jabłko, myśl o pestkach, a nie o skórce"- tak samo w polityce...
Ja mam 2 psy i wk🤬ia mnie jak ktoś pyta się ,, Mogę pogłaskać??" pff To są pitbulle i nikt nie ma prawa ich głaskać. One są nauczone żeby być agresywne i ja to lubię w nich

4Ganja2Mafija0 napisał/a:
Ja mam 2 psy i wk🤬ia mnie jak ktoś pyta się ,, Mogę pogłaskać??" pff To są pitbulle i nikt nie ma prawa ich głaskać. One są nauczone żeby być agresywne i ja to lubię w nich
Takie same niewychowane p🤬dy jak TY.
4Ganja2Mafija0 napisał/a:
Ja p🤬lę... Powiedz jeszcze że jeździsz audi, masz na imię Sebastian i lubisz ruskiego teścia, dyskoteki w remizie i mefedron.