ciekawe czy rodzice byli juz u Jerrego Springera
JoyceLynn Aryan Nation Campbell!
Charlie Hitler Jugend Deutschland Campbell!
b................k
2010-08-15, 2:12
Madafakin dojcze Szprehen..
N................m
2010-08-15, 10:59
poj🤬i?

John Osama Bin Laden Campbell
Lupi
2010-08-15, 11:25
CIekawe czy facet wypowiadzajacy sie ze nie powinno sie nazywac dzieci "Adolf hitler, Hussein, czy innymi imionami kogos z Al-Kaidy" - do tego kogos z Al-kaidy wliczal Hitlera. Biorac pod uwage fakt ze to Amerykanin... Boze uchowaj...
B................3
2010-08-15, 11:31
@ Sadysław
Jerry Springer zaprasza do siebie różnych oszołomów, ale nie takich nazistowskich zjebów.
Ja bym się zaczął obawiać,gdyby zaczęli nazywać swoje potomstwo imionami dzieci Josepha i Marii Goebbelsów.Pamiętacie jak one skończyły..
podpis użytkownika
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Skoro istnieje prawo, że rodzicie mogą nazywać swoje dzieci tak jak chcą, to (za przeproszeniem) "po kiego c🤬ja" media robią z tego wielką afere. Wiadomo, że trzeba być trochę(mniej lub bardziej) skrzywionym, by nadawać takie imiona potomstwu, lecz w ten sposób krzywdzą własne dzieci, sam trzymam się i wymagam w stosunku do siebie zasady "nie wp🤬lania się w życie prywatne" skoro robię coś, co jest, ponad wszelką wątpliwość, zgodne z prawem to wara od tego. No i z pewnością najłatwiej było odebrać dzieci pod pretekstem "znęcania się nad nimi", choć ja osobiście nie do końca w to wierze.
reporterzy musieli sie niezle napocic, zeby w USA znalezc do wywiadu kogos kto we kim byl pan Hitler
b................k
2010-08-16, 0:21
A może powinien był nazwać synalka Ron Jeremy's Cock