Cytat:
Adolf Hitler Campbell, to imię 4-letniego chłopca, jednego z trójki rodzeństwa, która została odebrana rodzicom przez władze stanu New Jersey. Rodzina o wyraźnych sympatiach nazistowskich nazywała kolejne dzieci imionami jawnie do nich nawiązującymi. To jednak nie jest w Stanach Zjednoczonych zakazane. Dzieci Campbellów zostały im odebrane z powodu panującej w domu przemocy.
Źródło:
wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Wladze-odebraly-4-letniego-Hitlerka-ro...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy rodzice byli juz u Jerrego Springera
JoyceLynn Aryan Nation Campbell!
Charlie Hitler Jugend Deutschland Campbell!
konto usunięte
2010-08-15, 2:12
Madafakin dojcze Szprehen..
konto usunięte
2010-08-15, 10:26
teraz czas na bronka k.
konto usunięte
2010-08-15, 10:59
konto usunięte
2010-08-15, 11:15
Rydzyk Campbell
Lupi
2010-08-15, 11:25
CIekawe czy facet wypowiadzajacy sie ze nie powinno sie nazywac dzieci "Adolf hitler, Hussein, czy innymi imionami kogos z Al-Kaidy" - do tego kogos z Al-kaidy wliczal Hitlera. Biorac pod uwage fakt ze to Amerykanin... Boze uchowaj...
konto usunięte
2010-08-15, 11:31
@ Sadysław
Jerry Springer zaprasza do siebie różnych oszołomów, ale nie takich nazistowskich z🤬bów.
konto usunięte
2010-08-15, 11:37
Basika063 napisał/a:
Sadysław
Sadysław bez "ł".
Ja bym się zaczął obawiać,gdyby zaczęli nazywać swoje potomstwo imionami dzieci Josepha i Marii Goebbelsów.Pamiętacie jak one skończyły..
reporterzy musieli sie niezle napocic, zeby w USA znalezc do wywiadu kogos kto we kim byl pan Hitler
konto usunięte
2010-08-16, 0:21
A może powinien był nazwać synalka Ron Jeremy's Cock