Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Riikko 2022-08-16, 18:23 55
ktos kto robi sobie wideo i podnieca sie paroma kratami jakiegos zj🤬ego becksa, nie zasluguje na nic innego
Zgłoś
zubek25 2022-08-16, 18:51 1
Oj że marne... mieć a nie mieć ..... I jeszcze tyle dobrego że po następne wrócić szybko mogą
Zgłoś
zdrowoyebne 2022-08-16, 19:01 16
j🤬e ustawiane tiktokerskie gówno
Zgłoś
Male_jajko 2022-08-16, 19:38 1
brawo, cieszyc sie z alkoholizmu.
Zgłoś
ruddie 2022-08-16, 20:02 1
tak prawdziwe, jak wiek użytkowników porhuba
Zgłoś
marcino_zly 2022-08-16, 20:49
Szczochy a nie piwo wylały się i tak powinno zostać.
Te które się nie zbiły powinien potłuc.
Zgłoś
marcin1333 2022-08-16, 21:03 10

Zgłoś
r................6 2022-08-16, 21:24 2
sk🤬ysynki zaj🤬e. kiedys sie kupowalo tyle alko i c🤬j, przychodzilo sie na impreze czy cos i bylo wow ile piwa zajebiscie... i tyle kazdy sie cieszyl z piwa i piwo pil. teraz pedaly sie zesraja jak nie pokaza tego calemu swiatu. kupil duzo piwa o k🤬a jak fgajnie ale az mnie trzesie zeby to nagrac na tik toka i pokazac wszystkim patrzcie wydalem 200 zł na piwo WOOOW jaki fajny, jaki zajebisty jestem patrzcie ile piwa mam. k🤬a... sk🤬ysynek zamiast dobrze dostarczyc tyle piwa i to wypic sobie to musi sie prezyc przed kamerka i nie patrzy przed siebie. dobrze tak k🤬ie j🤬ej. powinien dostac kilka lisci na swoj pedalski tik tokowy ryj sk🤬ialy
Zgłoś
Karkus 2022-08-16, 22:34 2
Riikko napisał/a:

ktos kto robi sobie wideo i podnieca sie paroma kratami jakiegos zj🤬ego becksa, nie zasluguje na nic innego

Są tacy co sie podniecają "Harnasiem" czy "Lechem" - zabierzesz im do tego prawo?
Zgłoś
rulas 2022-08-16, 22:45
reznik666 napisał/a:

sk🤬ysynki zaj🤬e. kiedys sie kupowalo tyle alko i c🤬j, przychodzilo sie na impreze czy cos i bylo wow ile piwa zajebiscie... i tyle kazdy sie cieszyl z piwa i piwo pil. teraz pedaly sie zesraja jak nie pokaza tego calemu swiatu. kupil duzo piwa o k🤬a jak fgajnie ale az mnie trzesie zeby to nagrac na tik toka i pokazac wszystkim patrzcie wydalem 200 zł na piwo WOOOW jaki fajny, jaki zajebisty jestem patrzcie ile piwa mam. k🤬a... sk🤬ysynek zamiast dobrze dostarczyc tyle piwa i to wypic sobie to musi sie prezyc przed kamerka i nie patrzy przed siebie. dobrze tak k🤬ie j🤬ej. powinien dostac kilka lisci na swoj pedalski tik tokowy ryj sk🤬ialy

Generalnie zgadzam się ale mimo wszystko muszę polecieć klasykiem "gumka od majtek cię ciśnie?"
Zgłoś
marcino_zly 2022-08-16, 23:02
reznik666 napisał/a:

Idź do swej rzeźni i powieś się na haku.
Jak Janosika powiesili.
Tylko że Janosik był kims.
A Ty jesteś pierdząca popierdółka.
W sumie też ktoś.
Zgłoś
szlugi 2022-08-16, 23:21
pare piwek tylko
Zgłoś
Carti 2022-08-17, 0:14
bardzo dobrze, alkohol zdrowiu szkodzi
Zgłoś
jan0sik1 2022-08-17, 12:52
Riikko napisał/a:

Zamknij ryj cioto i dalej pij craftowe z fiuta kolegi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie