Cytat:
Mnie jeszcze takie nie urosły
Poprawiłem

Cytat:
Mnie jeszcze nie urosły

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Coś ten lew nie może odpalić.. problem z gaźnikiem?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ten pomysł to nie Z powodu wielkich jaj. To z powodu małego mózgu.
Chyba że to w jakimś parku na czarnolondzie. To już standard.
Chyba że to w jakimś parku na czarnolondzie. To już standard.

Nie trzeba wielkich jaj, wystarczy strażnik ze sporym kalibrem wycelowanym w lwa
też mi coś, w 43 gdy byłem na wojnie w Afryce to do takich strzelaliśmy z procy drażetkami waniliowymi
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Jakie trzeba mieć jaja, żeby na safari jechać w kabriolecie.
A widziałeś kiedyś żeby lew zaatakował samochód?
To safari, więc na 99% z tyłu jest samochód miejscowych z bronią w razie "W" .....
100% to rezerwat gdzie wszystkie zwierzęta są przyzwyczajone do widoku aut z ludźmi i to olewają, nie widzą w aucie ani zagrożenia, ani pożywienia. Jeśli typka by wyszła z auta to z miejsca by ją zaatakował. Tym bardziej, że mowa ciała tego lwa mówiła, że nie czuje się zagrożony, jego ryki to było tylko zaznaczanie terytorium dla innych samców, takie ryki są słyszalne z 2 kilometrów