Ja jak jadę samochodem i zobaczę jakiegoś kota wybiegającego na jezdnię to nie wiem czemu ale podświadomie zawsze dodaję gazu...

podpis użytkownika
Śpij spokojnie, ORMO czuwa
ORMOWIEC napisał/a:
Ja jak jadę samochodem i zobaczę jakiegoś kota wybiegającego na jezdnię to nie wiem czemu ale podświadomie zawsze dodaję gazu...
![]()
Mam nadzieję, że jak jakiś tirowiec zobaczy cię włączającego się do ruchu, to też doda gazu...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Jaką to trzeba być k🤬ą aby specjalnie rozjechać zwierze na drodze? (Nie mówię o tarantuli
)
I nie wspominając o kradzieży gumowego węża...

I nie wspominając o kradzieży gumowego węża...

Kiedys przejechalem biednego kicusia, wlasciwie futrzak sam mi sie pod kola wj🤬. Jak dostal zderzakiem to polecial dalej niz malysz
Swoja droga panstwo powinno wprowadzic system benefitow za rozjezdzanie cyganow. Za jednego tygodniowo, 50% ulgi na OC. Wszyscy na tym zyskuja!

Swoja droga panstwo powinno wprowadzic system benefitow za rozjezdzanie cyganow. Za jednego tygodniowo, 50% ulgi na OC. Wszyscy na tym zyskuja!
sorry, zawsze jak widzę rozjechane zwierze na poboczu to się zastanawiam czy k🤬a ktoś je "gonił" specjalnie autem, teraz na tym filmiku widzę że tak... nie wiem jakim trzeba być pok🤬em żeby specjalnie rozp🤬alać zwierzaki, żeby sk🤬ielowi tak kiedyś ktoś noge albo c🤬ja przejechał...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W stanach to chyba jakiś sport albo hobby z tym rozjeżdżaniem.
Wielcy sadyści z was k🤬a. Narzekają, że nie ma sadystycznego gówna, a jak ktoś pisze o rozjechaniu kotka to już się burzą.

@up Takie prymitywne zbrodnie mało kogo interesują
My chcemy coś z polotem, finezją !

Qel napisał/a:
Oburzanie sie że ktoś dla sportu rozjedzie sobie kota?
Zabijanie słabszego stworzenia dla zabawy jest chyba najgorszym sk🤬ysyństwem. To nie sadyzm tylko j🤬e lamerstwo. Jak chcesz sobie zabić kota to spróbuj nie z dachowcem tylko z tygrysem i nie samochodem tylko gołymi rękami. Pokaż jaki z ciebie kozak.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Kot, pies, sarna, królik rozjechany spoko często się same wp🤬lają pod koła, ale by żółwia, jeża lub inne w c🤬j wolne rozjeżdżać specjalnie to już jest pok🤬ione.

Jak coś się wpie****a pod koła pies/kot no to mi jest bardziej żal auta niż tego ścierwa.