Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Jakieś akrobacje
phrontch • 2020-03-31, 10:48
Przerwane przez czworonoga

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hipisx 2020-03-31, 10:50 13
U Admina role się odwróciły ? Zacne zakończenie!
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 10:52 69
I tak wygladaja ci wszyscy własciciele durnych pchlarzy.

Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 10:57 4
up
dobytku nie upilnuje, ale o dupę pana zadba
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 10:58
Wiecie co on odp🤬la? On pompki na c🤬ju robi
Zgłoś
darayavahus 2020-03-31, 11:16
Wyrokulicy napisał/a:

Wiecie co on odpie**ala? On pompki na ch*ju robi

C🤬ja nie pompki.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-31, 11:44 11
Wiecie już, dlaczego Poligon nienawidzi psów???
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 11:49 57
poligon6 napisał/a:

Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.

Psy mają więcej rozumu niż ty, niewolniku swojego losu.
Zgłoś
fu_k_that_sh_t 2020-03-31, 12:06 4
A pies go j🤬
Zgłoś
Don_Beck 2020-03-31, 12:18 18
Zgłoś
janlew 2020-03-31, 12:37 1
poligon6 napisał/a:

Na tym portalu mózgi zaczynają działać powoli.
6-7 lat temu nawet gadanie na uchodźców i islam było zaściankowe i wyśmiewane. Na feministki/sodomitów też chyba.
3-4 lata temu gadanie na uchodźców już ok, oburzali się na antysemityzm. Mówiłem że z ż__ostwem też się obudzicie.
Teraz jest to samo. Dziś mówić że kochanie psa czy innej nierogacizny jak ludzi, jest kompletnie poj🤬e, powoduje oburzenie. Ale za 1-2 lata każdy kto choć odrobinę myśli, będzie uznawał to za oczywistą oczywistość.
Zgłoś
ritu4l 2020-03-31, 13:03 22
janlew napisał/a:

Na tym portalu mózgi zaczynają działać powoli.
6-7 lat temu nawet gadanie na uchodźców i islam było zaściankowe i wyśmiewane. Na feministki/sodomitów też chyba.
3-4 lata temu gadanie na uchodźców już ok, oburzali się na antysemityzm. Mówiłem że z ż__ostwem też się obudzicie.
Teraz jest to samo. Dziś mówić że kochanie psa czy innej nierogacizny jak ludzi, jest kompletnie poj🤬e, powoduje oburzenie. Ale za 1-2 lata każdy kto choć odrobinę myśli, będzie uznawał to za oczywistą oczywistość.

Popłynąłeś, nie widziałem żeby ktoś kiedykolwiek oburzał się na tym portalu na antysemityzm. To by było poj🤬e.
Zgłoś
Pawehan 2020-03-31, 13:05
A pies go trącał.
Zgłoś
garota 2020-03-31, 13:23 19
poligon6 napisał/a:

Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.

A jednak rodzice cię trzymali pod swoim dachem tak długo jak tylko mogli.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-03-31, 13:41
phrontch, Ty zboczeńcu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem