👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwykłe stado ruszające na żer
@Coffey: Od 2026 rusza pakt migracyjny, który Tusku podpisał w 2024, a już buduje się 49 ośrodków integracji inzynierów więc można powiedzieć już niedługo.
@Coffey: Od 2026 rusza pakt migracyjny, który Tusku podpisał w 2024, a już buduje się 49 ośrodków integracji inzynierów więc można powiedzieć już niedługo.
IShowSpeedoZ🤬by. Zastępy inteligentnych inaczej wyznawców MAGA z naładowanymi giwerami pewnie już sobie w nich postrzelali. Szykuje się taki "Civil War", ale to już nie będzie film...
Pamiętam rozróby KODu i wszelakiej maści łobrońców demokracji i praworządności, pamiętam wściekłe macice na ulicach, czy te ich parady lgbtq+. Pamiętam młodzieżówkę PO, jak ganialiśmy się z nimi po hotelu i jak nas straszyli swoimi rodzicami. Dziś w szkole rządzą nie dyrektor i nauczyciele, tylko zapasione karyny i dżesiki, co z oświatą im było zawsze nie podrodze, tyle że trochę kasy ich popychacze mają. Mamy najgłupszy, najbardziej sprzedajny rząd w historii i nic nie zapowiada poprawy. W Polsce mamy taką samą hołotę i ta hołota zaczyna rządzić. Ja myślę, że u nas jeszcze za mojego życia to wszystko jebnie. Nie może być tak, że ci co się znają, mają wiedzę, doświadczenie zostaną odsunięci, a hołota sprawnie zajmie ich miejsce. To wszystko musi z hukiem p🤬lnąć.
pazuzu napisał/a:
I komu to przeszkadzało? 🙂
Np. Lincolnowi, którego potem ktoś za to odj🤬.
Pokazujesz taki film demokratom czy innym niedojebom mózgowym z EU to oni powiedzą że jest w porządku?
Że to normalne zachowanie?
Że to normalne zachowanie?
Jestem ekspertem - Tak, to jest coś w rodzaju tańca godowego naczelnych, ma na celu wyłonienie w ramach konkurencji najmniej inteligentnych osobników, którzy zostają wybrani przez samice do rozpłodu.
Czytała Krystyna Czubówna.
Czytała Krystyna Czubówna.
Trzeba się zastanowić co pozbawia energii młodzież. Ci osobnicy ewidentnie mają jej za dużo. Aż podskakują i psocą. Po raz szkoła, zajęcia pozaszkolne, prace domowe, praca w domu, pomoc rodzicom, nauka, zarobki dorywcze, pasje, wk🤬iony ojciec. Tu żaden z tych czynników nie zachodzi.
arcan86 napisał/a:
Trzeba się zastanowić co pozbawia energii młodzież. Ci osobnicy ewidentnie mają jej za dużo. Aż podskakują i psocą. Po raz szkoła, zajęcia pozaszkolne, prace domowe, praca w domu, pomoc rodzicom, nauka, zarobki dorywcze, pasje, wk🤬iony ojciec. Tu żaden z tych czynników nie zachodzi.
Broń palna. Broń palna zdecydowanie pozbawia energii. 🙂
@Antoni79: Trzymam kciuki za efektowny koniec tego p🤬lnika. Człowiek się urodził i zdechnie za komuny, ale jak widać polaki głupie przed, w trakcie i po szkodzie

pazuzu napisał/a:
I komu to przeszkadzało? 🙂
*zdjęcie murzynków w bawełnie*
Wszystkim. Niewolnictwo nie jest ekonomiczne jeśli nie jesteś w fazie rozwoju państwa w którym jesteś lokalną potęgą która podbija okoliczne państewka i wysysa z nich bogactwo. Niewolnik dużo kosztuje więc nadaje się tylko do prac w której wytwarza dobra o dużej wartości.
Wojna secesyjna w USA miał podłoża bardziej skomplikowane niż tylko niewolnictwo i nawet konfederaci gdyby wygrali wojnę i się odłączyli to zaprzestali by używania niewolników.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie