Zwykłe stado ruszające na żer
@Coffey: Od 2026 rusza pakt migracyjny, który Tusku podpisał w 2024, a już buduje się 49 ośrodków integracji inzynierów więc można powiedzieć już niedługo.
@Coffey: Od 2026 rusza pakt migracyjny, który Tusku podpisał w 2024, a już buduje się 49 ośrodków integracji inzynierów więc można powiedzieć już niedługo.
IShowSpeedoZjeby. Zastępy inteligentnych inaczej wyznawców MAGA z naładowanymi giwerami pewnie już sobie w nich postrzelali. Szykuje się taki "Civil War", ale to już nie będzie film...
Pamiętam rozróby KODu i wszelakiej maści łobrońców demokracji i praworządności, pamiętam wściekłe macice na ulicach, czy te ich parady lgbtq+. Pamiętam młodzieżówkę PO, jak ganialiśmy się z nimi po hotelu i jak nas straszyli swoimi rodzicami. Dziś w szkole rządzą nie dyrektor i nauczyciele, tylko zapasione karyny i dżesiki, co z oświatą im było zawsze nie podrodze, tyle że trochę kasy ich popychacze mają. Mamy najgłupszy, najbardziej sprzedajny rząd w historii i nic nie zapowiada poprawy. W Polsce mamy taką samą hołotę i ta hołota zaczyna rządzić. Ja myślę, że u nas jeszcze za mojego życia to wszystko jebnie. Nie może być tak, że ci co się znają, mają wiedzę, doświadczenie zostaną odsunięci, a hołota sprawnie zajmie ich miejsce. To wszystko musi z hukiem p🤬lnąć.
pazuzu napisał/a:
I komu to przeszkadzało? 🙂
Np. Lincolnowi, którego potem ktoś za to odj🤬.
Pokazujesz taki film demokratom czy innym niedojebom mózgowym z EU to oni powiedzą że jest w porządku?
Że to normalne zachowanie?
Że to normalne zachowanie?
Jestem ekspertem - Tak, to jest coś w rodzaju tańca godowego naczelnych, ma na celu wyłonienie w ramach konkurencji najmniej inteligentnych osobników, którzy zostają wybrani przez samice do rozpłodu.
Czytała Krystyna Czubówna.
Czytała Krystyna Czubówna.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.
Trzeba się zastanowić co pozbawia energii młodzież. Ci osobnicy ewidentnie mają jej za dużo. Aż podskakują i psocą. Po raz szkoła, zajęcia pozaszkolne, prace domowe, praca w domu, pomoc rodzicom, nauka, zarobki dorywcze, pasje, wk🤬iony ojciec. Tu żaden z tych czynników nie zachodzi.
arcan86 napisał/a:
Trzeba się zastanowić co pozbawia energii młodzież. Ci osobnicy ewidentnie mają jej za dużo. Aż podskakują i psocą. Po raz szkoła, zajęcia pozaszkolne, prace domowe, praca w domu, pomoc rodzicom, nauka, zarobki dorywcze, pasje, wk🤬iony ojciec. Tu żaden z tych czynników nie zachodzi.
Broń palna. Broń palna zdecydowanie pozbawia energii. 🙂
@Antoni79: Trzymam kciuki za efektowny koniec tego p🤬lnika. Człowiek się urodził i zdechnie za komuny, ale jak widać polaki głupie przed, w trakcie i po szkodzie

pazuzu napisał/a:
I komu to przeszkadzało? 🙂
*zdjęcie murzynków w bawełnie*
Wszystkim. Niewolnictwo nie jest ekonomiczne jeśli nie jesteś w fazie rozwoju państwa w którym jesteś lokalną potęgą która podbija okoliczne państewka i wysysa z nich bogactwo. Niewolnik dużo kosztuje więc nadaje się tylko do prac w której wytwarza dobra o dużej wartości.
Wojna secesyjna w USA miał podłoża bardziej skomplikowane niż tylko niewolnictwo i nawet konfederaci gdyby wygrali wojnę i się odłączyli to zaprzestali by używania niewolników.