👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie możne tego gówna wojnę wysłać... idealnie by było jakby ich powybijali..
Zero pomysłu na życie a potem daj bo niesprawiedliwość jak skończy się zabawa
Clistwood napisał/a:
Zero pomysłu na życie a potem daj bo niesprawiedliwość jak skończy się zabawa
A dlaczego ma się skończyć zabawa? Typowe myślenie boomerów, Xsów i milenialsów..
byle tylko w robocie siedzieć i kupować lepsze, bo trzeba być lepszym od somsiada xDˣᴰ
Niech ktoś mi powie że czarne zalicza się do gatunku człowieka, przecież to nawet do zwierza nie można porównać bo nawet zwierzę potrafi się zachować
Cezzar napisał/a:
A dlaczego ma się skończyć zabawa? Typowe myślenie boomerów, Xsów i milenialsów..
byle tylko w robocie siedzieć i kupować lepsze, bo trzeba być lepszym od somsiada xDˣᴰ
Boomerów, powiadasz?

pazuzu napisał/a:
I komu to przeszkadzało? 🙂
Nawet taki lewak jak pazuzu został rasistą 😁 świat się kończy.
żmij napisał/a:
Chyba nie. Z jego postu jasno i wyraźnie wynika, że się z nimi utożsamia. Tak więc mamy własnego czarnuszka!
Tylko nie czarnuszka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie