Nie możne tego gówna wojnę wysłać... idealnie by było jakby ich powybijali..
Zero pomysłu na życie a potem daj bo niesprawiedliwość jak skończy się zabawa
Niby źle ale jednak to oni uświadamiają że to wszystko jest h🤬ja warte
Clistwood napisał/a:
Zero pomysłu na życie a potem daj bo niesprawiedliwość jak skończy się zabawa
A dlaczego ma się skończyć zabawa? Typowe myślenie boomerów, Xsów i milenialsów..
byle tylko w robocie siedzieć i kupować lepsze, bo trzeba być lepszym od somsiada xDˣᴰ
Cezzar napisał/a:
A dlaczego ma się skończyć zabawa? Typowe myślenie boomerów, Xsów i milenialsów..
byle tylko w robocie siedzieć i kupować lepsze, bo trzeba być lepszym od somsiada xDˣᴰ
Cezar trochę ci się chyba poj🤬o. Tu chodzi o małpy. 😃
Niech ktoś mi powie że czarne zalicza się do gatunku człowieka, przecież to nawet do zwierza nie można porównać bo nawet zwierzę potrafi się zachować
Cezzar napisał/a:
Boomerów, powiadasz?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
pazuzu napisał/a:
I komu to przeszkadzało? 🙂
Nawet taki lewak jak pazuzu został rasistą 😁 świat się kończy.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Cezar trochę ci się chyba poj🤬o. Tu chodzi o małpy. 😃
Chyba nie. Z jego postu jasno i wyraźnie wynika, że się z nimi utożsamia. Tak więc mamy własnego czarnuszka!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Chyba nie. Z jego postu jasno i wyraźnie wynika, że się z nimi utożsamia. Tak więc mamy własnego czarnuszka!
Z tego co zrozumiałem jest młody, będzie zap🤬lać. 😃
żmij napisał/a:
Tylko nie czarnuszka