📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Ehh. Jak te dzieci mają wyrosnąć na mądrych ludzi jak takie indywiduum oglądają? 🤦♀️
Jakie dzieci? Trans czy jakieś inne emo nabija wyświetlenia jakiemuś influ coś tam....
Widać od kogo się dzieci uczą a potem się dziwicie że są jakie są
tia.... goyimtv.com.... i HandsomeTruth Panie i Panowie w pełnej okazałości.... możecie sobie zrobić osobny wątek dla niego: goyimtv.com/channel/3026352318/HandsomeTruth
... P. S. jak ktoś pamięta jeszcze typa Paul Miller aka Gypsy Crusadera - to też tam prowadzi swoje streamy goyimtv.com/channel/3843008839/Gypsycrusader
... P. S. jak ktoś pamięta jeszcze typa Paul Miller aka Gypsy Crusadera - to też tam prowadzi swoje streamy goyimtv.com/channel/3843008839/Gypsycrusader
@Bestia_z_aquaparku
Nieeee no zamiotl na tym filmiku. Ja tam śmiechlem jak koczkodan jeszcze tańczyć chciał a tu giwera. Jednak tylko język siły rozumie
Nieeee no zamiotl na tym filmiku. Ja tam śmiechlem jak koczkodan jeszcze tańczyć chciał a tu giwera. Jednak tylko język siły rozumie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie