📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

Wiewór napisał/a:
Nie of dziś wiadomo że obrażenia uczuć religijnych są bardzo dotkliwe , głębokie i ciężko się leczą
No jak widzisz na filmie są dotkliwe a nawet kosztowne. Straty materialne to nic. To identyczna sytuacja jak wiara w trans. To jest tylko w czyjejś głowie. Tylko taka różnica że kościół nie karze wszystkim w to wierzyć w przeciwienstwie do transseksualizmu który uznaje ze np. jakis sportowiec mimo męskich genów i budowy ciała jest kobietą i wszyscy musza wierzyć że on zajął pierwsze miejsce.

także nie uważam kościoła za opresyjną instytucję. a co do samej wiary to ona nie nakazuje robić złych rzeczy - podstawą jest 10 przykazań - ktore są dla katolików wzorem a nie kosciol jako instytucja. Jako Agnostyk pisze a nie katol . Więc nie wiem skąd nienawiść do 10 przykazań

Goldi85 napisał/a:
Wnioskuje ze część patusów z UK wróciła
Wróciła do tych patusow, co nie wyjechała.
Moje miasto takie piękne
kojarzę typa, mieszka gdzieś niedaleko mnie wariat, shizofremik a na dodatek pijak. Często blokuje auta na ulicy i pierd*li coś do siebie pod nosem. Takich ludzi powinno się eliminować a nie, zaraz go wypuszczą bo przecież jest chory i tylko czekać aż znowu coś odwali. Dodam że to nie pierwsze jego pobicie.

Goldi85 napisał/a:
Wnioskuje ze część patusów z UK wróciła
...gdzie musiała przedawkować islamskią spermę na mordę, że aż w poglądy wsiąkła
Strielok1 napisał/a:
Co do zachodnich sąsiadów to prewencyjnie, tak co 10-15 lat byłoby to jak najbardziej wskazane.
znany tekścior Churchilla

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie